ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Φραγμός στην φιλοσκοπιανή προπαγάνδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΝΔ) από τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής


Το ανθελληνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα φορά το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σε συνεργασία με τους Πράσινους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Συγκεκριμένα τα δύο κόμματα συνδιοργάνωσαν προβολή μίας κατάπτυστης ταινίας επιστημονικής φαντασίας, η οποία αφορά την ανύπαρκτη "Μακεδονική μειονότητα" της Ελλάδας.

Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα του ΕΛΚ και των Πρασίνων πάντα θα βρίσκει απάντηση από τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την αλήθεια θα αγωνίζονται για τα δίκαια μας. Στα πλαίσια της δράσης τους οι ευρωβουλευτές μας απέστειλαν την κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας στου Προέδρους των δύο πολιτικών ομάδων.

Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριε και Κυρία Πρόεδρε,

Για μία ακόμη φορά είτε η ανθελληνική στάση δύο Ευρωβουλευτών σας, είτε, ενδεχομένως τα οικονομικής ή άλλης φύσεως συμφέροντα τους, έκαναν την εμφάνιση τους στο Ευρωκοινοβούλιο, δυστυχώς με την ανοχή σας, εάν όχι με την σύμφωνη γνώμη σας.

Η ταινία με τίτλο "The Macedonian" την προβολή της οποίας επιτρέψατε να γίνει και η οποία μεταξύ των άλλων ψευδών ισχυρίζεται ότι υπάρχει "μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα, προσβάλλει ευθέως τον ελληνικό λαό. Ένα λαό, για την εξαθλίωση του οποίου, μέσω των μνημονίων,  ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και τα κόμματα στα οποία ανήκετε. Εις πείσμα όμως όλων των αντιξοοτήτων, το φρόνημα του λαού αυτού δεν έχει καμφθεί και ο ίδιος είναι υπερήφανος για την ιστορία του.

Ως εκπρόσωποι του πλέον δυναμικού τμήματος του υπερήφανου αυτού λαού, εμείς, οι Έλληνες εθνικιστές Ευρωβουλευτές, δεν θα σας επιτρέψουμε να εξυπηρετήσετε πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα που στρέφονται εναντίον της πατρίδας μας.

Όσο τα Σκόπια εκφράζουν αλυτρωτικές τάσεις κατά της Ελλάδος, όσο, χρησιμοποιώντας το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας καπηλεύονται τον Φίλιππο, τον Μέγα Αλέξανδρο και τους άλλους Μακεδόνες αυτοκράτορες που ήταν όλοι Έλληνες και έζησαν στην περιοχή αυτή 1000 σχεδόν χρόνια πριν εμφανισθούν οι λαοί από τους οποίους προέρχονται οι σημερινοί κάτοικοι των Σκοπίων, όσο η χώρα τους δεν πληροί τα κριτήρια της Συνθήκης της Κοπεγχάγης, εμείς θα είμαστε πρωτοπόροι στον αγώνα να μη ενταχθεί η χώρα αυτή στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Να μην έχετε δε την παραμικρή αμφιβολία ότι τον αγώνα μας αυτό τον υποστηρίζει ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Για τον παραπάνω λόγο, ουδεμία ελληνική κυβέρνηση μπορεί να μας αγνοήσει και να υποκύψει στις πιέσεις κάποιων κύκλων της ΕΕ και όχι μόνον και να δεχθεί την ένταξη των Σκοπίων με πολιτικά μόνο κριτήρια. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, υποχωρώντας σε όλες τις απαιτήσεις της ΕΕ και κυρίως της Γερμανίας, έχουν δώσει την εσφαλμένη εντύπωση πως ο ελληνικός λαός συμφωνεί με τις παραχωρήσεις που αυτές κάνουν.

Στο θέμα όμως της ονομασίας των Σκοπίων, θα υποχρεωθούν να αρνηθούν την ένταξη της χώρας αυτής στην ΕΕ με το ελληνικό όνομα "Μακεδονία" όσες πιέσεις και αν ασκήσετε όσες ταινίες και να προβάλετε, όσους συλλόγους φίλων της και αν ιδρύσετε.

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός
Κύριος Λάμπρος Φουντούλης
Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου