ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ 2.200 ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΕΩΣ ΤΟ… 2027;



Σε κρυφούς απόρρητους φακέλους που βρήκε στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, αναφέρθηκε σε ομιλία του στη βουλή ο υπουργός Τόσκας: 

«Ξέρετε ότι υπήρχαν κρυφοί φάκελοι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους οποίους με μεγάλη δυσκολία ανακάλυψα και για τους οποίους είχε δοθεί παράταση να μείνουν κλειστοί μέχρι το 2027; 

Ξέρετε σε ποιους αφορούσαν αυτοί οι φάκελοι; Είναι 2.200 περίπου. Ο κ. Κικίλιας και ο κ. Δένδιας ξέρουν. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Χαρίλαο Φλωράκη». 

Και φρονίμως ποιούντες, οι ολιγάρχες των ΜΜΕ «έθαψαν» την είδηση…

Αλήθεια, τι περιέχουν οι φάκελοι αυτοί και γιατί μένουν κλειστοί έως το… 2027; 

Είναι προφανές: στους φακέλους αυτούς είναι γραμμένη η πραγματική ιστορία του τόπου! 

Εκεί μέσα περιέχεται –σίγουρα με ατράνταχτες αποδείξεις!- ο πραγματικός βίος και η πολιτεία –τα «άπλυτα», για να το πούμε λαϊκά- όλων όσων πρωταγωνίστησαν στον δημόσιο βίο τα τελευταία 100 χρόνια! 

Και βέβαια, οι φάκελοι αυτοί δεν πρόκειται ν’ ανοίξουν –εφόσον συνεχίσει να κυβερνά τη χώρα το μεταπολιτευτικό κατεστημένο- ούτε το 2027, ούτε καν το… 3027, διότι αν ανοίξουν θα καταρρεύσει το σάπιο οικοδόμημα της «Δημοκρατίας ’74»!

Οι μόνοι που ήταν πεντακάθαροι από σκάνδαλα και προδοσίες, είναι οι εθνικιστές που πέρασαν από τις κυβερνήσεις αυτού του τόπου (1936 και 1967), γιατί αν υπήρχαν «άπλυτα» γι’ αυτούς, σίγουρα οι… δημοκράταροι θα είχαν ανοίξει προ πολλού τους φακέλους τους και θα διαλαλούσαν παντού το περιεχόμενό τους!

Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου