ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Οι ΗΠΑ αδειάζουν την Τουρκία...Η Βόρεια Κορέα ρίχνει πυρηνικά στην Τουρκία..Στρατιωτική βάση ΚΑΙ στην Αίγυπτο οι Ρώσοι!Τουρκικά υποβρύχια παρακολουθούν στενά το Moskva

Οι ΗΠΑ, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα με τη Γερμανία, απαιτούν από τον Ερντογάν να «σφραγίσει» το στόμα του αλλά και τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία. Η Wall Street Journal στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, έγραψε ότι η Ουάσινγκτον έστειλε μήνυμα-τελεσίγραφο στον Ερντογάν, το οποίο είχε ως εξής:

«Ως εδώ. Τα σύνορα πρέπει να σφραγιστούν».

ΟΙ ΗΠΑ επιδιώκουν τον τερματισμό της διέλευση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους αλλά και αυτόν της διακίνηση λαθραίου πετρελαίου, τη βασική πηγή χρηματοδότησης των τρομοκρατών. 

Για το σκόπό αυτό εκτιμάται από τις ΗΠΑ ότι θα χρειαστούν 30.000 Τούρκοι στρατιώτες, στους οποίους θα αναληφθεί να κλείσουν τα σύνορα μεταξύ των πόλεων Jarabulus και Kilis.

Το πρόβλημα εναποτίθται στην Τουρκία έως τώρα, αφού εάν είχε κλείσει τα σύνορα προς την Jarabulus, θα ήταν καλύτερα τα αποτελέσματα από ότι ο βομβαρδισμός στόχων.

Η Βόρεια Κορέα ρίχνει πυρηνικά 

στην Τουρκία... (ΒΙΝΤΕΟ)








Αν η Τουρκία πάρει μέτρα ενάντια στην Ρωσία τότε η Βόρεια Κορέα θα ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο μαζί της, όπως κατέστησε σαφές ο ηγέτης της χώρας, Πιονγιάνγκ.

Δεν τελείωσε όμως εκεί καθώς με σαφήνεια, διαμήνυσε ότι αν κάνει το λάθος η Άγκυρα να ενισχύσει το ISIS με οποιονδήποτε τρόπο, τότε να περιμένει τις πυρηνικές επιθέσεις την επόμενη στιγμή.




Στρατιωτική βάση ΚΑΙ στην Αίγυπτο οι Ρώσοι!


Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, διέταξε το υπουργείο Άμυνας να ξεκινήσει συζητήσεις με την Αίγυπτο για την υπογραφή πρωτοκόλλου, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διέλευση πολεμικών πλοίων στα λιμάνια των δύο χωρών. 

Οι μόνοι περιορισμοί που αναφέρονται στο εν λόγω πρωτόκολλο είναι ότι τα πλοία δε θα πρέπει να μεταφέρουν πυρηνικά, βιολογικά όπλα, ραδιενεργές, τοξικές ουσίες και ναρκωτικά. 

Η Μόσχα όπως φαίνεται προσπαθεί να επιταχύνει την όλη διαδικασία, η οποία γενικά είναι αρκετά χρονοβόρα, λόγω των εξελίξεων στο θέμα με την Τουρκία. Σε θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με την Αίγυπτο θα ενισχυθεί η ικανότητα της Ρωσίας στη Μεσόγειο.


Συρία: Τουρκικά υποβρύχια παρακολουθούν στενά το Moskva

Ανήσυχη δείχνει να είναι η Άγκυρα, καθώς έχουν επιστρατευτεί 2 υποβρύχια, τα οποία περιπολούν ανησυχητικά κοντά στην ρωσική ναυαρχίδα Moskva.

Με βάση την ανακοίνωση του τουρκικού ΓΕΣ, έχουν σταλεί για περιπολία στην Α. Μεσόγειο τα υποβρύχια «Dolunay» και «Burakreis», των οποίων η διαδρομή περιλαμβάνει την περιοχή ελέγχου του ρωσικού Moskva, στα ανοιχτά των ακτών της Συρίας.

Ο βασικός ρόλος του Moskva στη περιοχή είναι, η κάλυψη της ρωσικής αεροπορικής βάσης Hmeymim, επί της πόλης Λατάκια, αφού το ρωσικό καταδρομικό είναι εξοπλισμένο με το σύστημα αεράμυνας FORT, ένα σύστημα συγγενές με το S-300, δίνοντας την δυνατότητα πλήρους κάλυψης στην περίπτωση μιας αεροπορικής απειλής.


Είδηση σεισμός για Τουρκία...




Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται από Τουρκία καθώς αποκαλύπτουν ότι Τούρκοι δολοφονούν ανήλικα προσφυγόπουλα και εμπορεύονται τα ...όργανα τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΗΕ, σφαγιάσθηκαν 18.000 παιδιά από τη Συρία, τα οποία ήταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων. 


Πολλοί κάνουν λόγο για γενοκτονία... Σίγουρα πρόκειται για τη φρικαλαιότητα του αιώνα!

Aυτή είναι η χώρα 

που θέλει να εισαχθεί στην ΕΕ... 

CASUS BELLI: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΕΣ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

“Ο Πούτιν Απαντά 
με 150 Χιλιάδες Στρατιώτες”

Την ίδια στιγμή, τόσο στη Μαύρη Θάλασσα, και στη Μεσόγειο, υπάρχει ένα μικρό σύμπλεγμα πλοίων υπό ρωσική σημαία, που απλά κάθονται και περιμένουν. Παράλληλα, από Σεβαστούπολη και Novorossiisk προς την κατεύθυνση του Βοσπόρου, ρωσικά σκάφη δεν κινούνται.

Αυτό επιβεβαιώνει εμμέσως την είδηση πως η Τουρκία μπορεί να μπλοκάρει την κίνηση των ρωσικών πλοίων στα Δαρδανέλια και τα Στενά του Βοσπόρου σύμφωνα με τη Συνθήκη του Μοντρέ.


Ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή για κινητοποίηση 150.000 στρατιωτών για τη Συρία με στόχο να «εξαφανίσουν» τον ISIS. 

Το χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες προέρχονται από τον αραβικό τύπο πράγμα που τις κάνει ακόμα πιο σημαντικές. Προετοιμάζεται λοιπόν μια τεράστια στρατιωτική αποστολή για να αναλάβει τον έλεγχο του προπυργίου της τρομοκρατικής οργάνωσης, την Raqqa. Εκτιμάται πως στη Raqqa, η οποία έχει αυτό-ανακηρυχθεί πρωτεύουσα του ISIS, έχουν καταφύγιο περίπου 5000 τρομοκράτες.




Η Ρωσία δεν αστειεύεται…

Αρχίζει να «ξεκαθαρίζει» τους λογαριασμούς της με οποιονδήποτε θεωρεί εχθρό της. Το Ινστιτούτο «Ανοικτή Κοινωνία», επίσης γνωστό ως το Ίδρυμα Soros, αναμένεται να αφήσει τη Ρωσία στο εγγύς μέλλον, λόγω της τοποθέτησης του στον κατάλογο των ανεπιθύμητων οργανισμών.


Σύμφωνα με την επικεφαλής της επιτροπής «Πολιτική βοήθεια» Svetlana Gannushkina, το Ίδρυμα Σόρος έπαψε να δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη Ρωσία.

Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας βρίσκει ένα απόρρητο έγγραφο του Σόρος που μιλά για διάλυση της ορθοδοξίας και για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που πήραν το δρόμο για την υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης και σύσταση νέων, την προσπάθεια ενίσχυσης οικονομικής και δημοσιογραφικής ώστε να «πληγωθεί» η εν Χριστώ κοινωνία που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και τις νέες κινητοποιήσεις των αντιφρονούντων με τη βοήθεια της κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά, τα συνδέει με τη Ρωσία κάνοντας ολοκάθαρο το …μένος για τον Ρώσο πρόεδρο.

Η Ρωσία επίσης απαγορεύει το Ίδρυμα Σόρος με την “απειλή για την εθνική ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη”. Ρώσοι πολίτες που συνεργάζονται μαζί τους θα αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα.

Ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσίας έκρινε ότι το Ινστιτούτο του Τζορτζ Σόρος και ένας ακόμη συνεργαζόμενος οργανισμός είναι «ανεπιθύμητα» στη χώρα και απαγόρευσε από τους πολίτες και από άλλους φορείς να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε πρότζεκτ τους.

Σε επίσημη ανακοίνωση τη Δευτέρα, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι οι δραστηριότητες του «Open Society Institute» και του «Open Society Institute Assistance Foundation» αποτελούν «κίνδυνο για τους ρωσικούς συνταγματικούς φορείς και τους φορείς Εθνικής Ασφάλειας».

Πρόσθεσε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να είναι επαρκώς ενημερωμένο για αυτές τις αποφάσεις και να εισάγει τα εν λόγω ιδρύματα στη λίστα με τους ανεπιθύμητους οργανισμούς.

Οι εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με τις δραστηριότητες των δύο οργανισμώνκαι τα δύο χρηματοδοτούμενα από τον γνωστό Αμερικανό επενδυτή Τζορτζ Σόρος – τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μετά την απόφαση των Ρώσων γερουσιαστών για τη σύνταξη της λεγόμενης «πατριωτικής λίστας απαγόρευσης» σχετικά με τις δραστηριότητες 12 οργανισμών που θεωρήθηκαν ότι δρουν κατά των ρωσικών συμφερόντων.



Δήλωση σοκ από Πούτιν: 
Αυτό το χειμώνα θα γίνει 
ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος...



Ο Ρώσος Πρόεδρος λειτουργεί σαν ένα καλό υπολογιστικό σύστημα και ποτέ δεν κάνει δηλώσεις που ξέρει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή δεν θα ανταποκριθούν στο μέλλον.

Σε αγιοταφίτη μοναχό πριν από δύο χρόνια ακριβώς, ο Πούτιν κατέστησε σαφές οτι ο ΓΠΠ είναι αναπόφευκτος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σήμερα λοιπόν κυκλώνει την Τουρκία με απόλυτα ισχυρό στρατό στα σύνορα Αρμενίας-Τουρκίας και πολλοί κάνουν λόγο ότι η δήλωση του άρχισε να “παίρνει σάρκα και οστά”. 

Τι θα γίνει τελικά; Σίγουρα θα μάθουμε πιο σύντομα και από ότι περιμένουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου