ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Τεράστια η επιρροή των Εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία. Οδυρμός από τα “Νέα”.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΨΥΧΑΡΗ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!


Οδυρμός από τα “Νέα”: 

Τεράστια η επιρροή των Εθνικιστών 

στην ελληνική κοινωνία  

Το πρόβλημα λέγεται Χρυσή Αυγή!




Την μεγάλη τους ήττα και το γεγονός πως βλέπουν τον χειρότερό τους εφιάλτη να γίνεται πραγματικότητα ομολογεί με πόνο ψυχής ο αρθρογράφος των "Νέων", Μ. Μήτσος.

Σε ένα κείμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Και στο τέλος κερδίζουν οι φασίστες" (τον χαρακτηρισμό τον επιστρέφουμε στους "δημοκράτες" κομμάτων και ΜΜΕ) αναλύει τους λόγους πως το Σύστημα έχει υποστεί μία συντριπτική ήττα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθώς παρά την φίμωση, την λάσπη και τις διώξεις ο ελληνικός λαός στηρίζει μαζικά την Χρυσή Αυγή.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα... Το πρόβλημα λέγεται Χρυσή Αυγή. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την ανησυχητικά μεγάλη επιρροή που έχουν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής σε ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας".

Αυτή είναι η οδυνηρή αλήθεια για τους ξεφτιλισμένους και προδότες πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Όσα ψέμματα και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν, τελικά αυτή επιστρέφεται.

Το πρόβλημα δεν είναι η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή είναι η λύση! Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τις επιθυμίες, τις ανησυχίες, τις απόψεις του ελληνικού λαού, γιατί είναι αληθινή και αυθεντική.

Καλά θα κάνουν να το χωνέψουν από τώρα, γιατί τα καλύτερα έρχονται!


ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΨΥΧΑΡΗ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!


Μανιώδη επίθεση στην Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε το «Βήμα» του κομμουνιστή και κρατικοδίαιτου ολιγάρχη του πλούτου Ψυχάρη, με κύριο άρθρο υπό τον τίτλο «Το τέρας που εκθρέψαμε». Στο άρθρο γίνεται έκκληση για συνεννόηση των μνημονιακών κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή όλων πλην της Χρυσής Αυγής), για να μην τα… καταπιεί το… τέρας. Ιδού τα βασικά αποσπάσματα της νέας… τερατολογίας του ολιγάρχη Ψυχάρη:

«Η επίθεση κατά Κουμουτσάκου από χρυσαυγίτες και οργισμένους υπερπατριώτες, δεν είναι δυστυχώς κεραυνός εν αιθρία. Το παιγνίδι με τη φωτιά, εν ονόματι κυρίως του αντιμνημονιακού αγώνα, που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια...έχει αφήσει βαθιά τα σημάδια του σε ένα ,κάθε άλλο παρά ασήμαντο κομμάτι της κοινωνίας. Ο εθνολαϊκισμός που καλλιεργήθηκε ως αντίβαρο στους «κακούς» ευρωπαίους συνέβαλλε αφενός στη διόγκωση του νεοφασιστικού τέρατος και αφετέρου στην επικράτηση ενός βαθύτατου μίσους απέναντι στους πολιτικούς.

Εκθρέψαμε το τέρας, το βρίσκουμε μπροστά μας και επιμένουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη ,να επαναλαμβάνουμε τις ίδιες αλληλοκατηγορίες, να συνεχίζουμε το ίδιο μοτίβο πολιτικής, υποτίθεται, σύγκρουσης. Μετά από πέντε χρόνια κρίσης, με την κοινωνία στα όρια της, κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντί να αναζητήσουν ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης επιμένουν, πλην εξαιρέσεων, στο παιγνίδι με τη φωτιά του λαϊκισμού.

Είναι καιρός να συνέλθουν πριν το τέρας γίνει ανεξέλεγκτο. Να αντιληφθούν ότι βρίσκονται όλοι στην ίδια βάρκα που αν ναυαγήσει, γιατί δεν μπορούν να συμφωνήσουν στα αυτονόητα, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλους».

Και βέβαια, το συμβάν με τον Κουμουτσάκο ήταν μόνο η αφορμή. Η αιτία για την λυσσαλέα επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, ήταν η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ψήφος που έδωσε τη νύχτα της Πέμπτης στο άρθρο 53 των μνημονιακών προαπαιτουμένων, το οποίο δίνει πλήρη ασυλία στο χρεωμένο μέχρι το λαιμό Μέγαρο Μουσικής, και το οποίο έσπευσαν να υπερψηφίσουν ΟΛΑ τα κόμματα του… τόξου (μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου…), για να κάνουν το χατίρι του Ψυχάρη!

Τέλος, η απάντησή μας στον θρασύτατο (με τις πλάτες του πολιτικού κατεστημένου) κόκκινο ολιγάρχη, δε μπορεί να είναι μία: το μόνο τέρας που υπάρχει στην μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι αυτό της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!


Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου