ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ… ΛΑΟΥ !

kke_skroutz

Τις προηγούμενες μέρες, ο «αστικός τύπος» δημοσίευσε την είδηση για την επένδυση 400 εκατομμυρίων ευρώ στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της (πρώην κομμουνιστικής…) Πολωνίας, από την εταιρεία του συντρόφου Γερμανού (ο χοντρο-Πάγκαλος –και όχι μόνον αυτός- υποστήριζε πως πρόκειται για εταιρεία-βιτρίνα, που στην πραγματικότητα ανήκει στο… τιμημένο κουκουέ). 

Τώρα, ο «αστικός τύπος» μας ενημερώνει για την διείσδυση που επιχειρεί ο σύντροφος Γερμανός στην (επίσης πρώην κομμουνιστική…) Βουλγαρία. Για την οποία, παρεμπιπτόντως, έγραφε παλαιότερα στην «Ελευθεροτυπία», ο κομμουνιστής Α. Ρουμελιώτης: 

«Αν ξυπνούσε ο Ζίβκοφ – Θα έλεγε: ΟΚ, νο πρόμπλεμ! Όλα όπως τα άφησα παραμένουν. Οι δικοί μας άνθρωποι είναι ακόμη στα πράγματα. Στη Βουλγαρία κάνουν κουμάντο οι γόνοι των στελεχών του πολιτμπιρό απ’ την εποχή του Ζίβκοφ. Κάποιοι απ’ αυτούς, όταν κατέρρεε το καθεστώς, “σήκωσαν” από τα κρατικά ταμεία 10 δις. δολάρια. Μ’ αυτή τη μαγιά κάνουν κουμάντο και μπίζνες σήμερα τα παιδιά τους».

Ιδού τι αναφέρει ο «αστικός τύπος» για την διείσδυση του συντρόφου Γερμανού στη χώρα των παιδιών του Ζίβκοφ:

«Τη βουλγαρική εταιρεία τηλεπικοινωνιών BTC διεκδικεί ο Πάνος Γερμανός

Να διευρύνει την παρουσία του στην ευρωπαϊκή αγορά κινητής τηλεφωνίας επιχειρεί ο Πάνος Γερμανός.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας πέρασε στη δεύτερη φάση της διαδικασίας για την απόκτηση της βουλγαρικής BTC, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά με την εμπορική ονομασία Vicacom, ενώ συστρατεύεται στο εγχείρημα με τη Third Point, ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά fund, ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή που έχει ακολουθήσει στην πολωνική αγορά.

Στελέχη της αγοράς τηλεπικοινωνιών υποστηρίζουν πως πολλοί και διαφορετικοί όμιλοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη βουλγαρική BTC και η μάχη θα είναι μεγάλη. 

Φαίνεται ότι τελικά η «αποχή» τού Πάνου Γερμανού από την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα τού έδωσε τη δυνατότητα μεγαλύτερης εμπλοκής με το εξωτερικό. Ο επιχειρηματίας ελέγχει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Play της Πολωνίας, στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 50,3%.

Η πολωνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ελέγχει ο Πάνος Γερμανός διαθέτει σήμερα 13 εκατομμύρια συνδρομητές και μερίδιο 22,3%».

Βρε τον σύντροφο Γερμανό. Όλο σε πρώην κομμουνιστικές χώρες κάνει τις μπίζνες του

Αλλά, γιατί άραγε, αφού είναι τόσο… επιδέξιος καπιταλιστής, δεν «διεισδύει» και σε καμιά μη πρώην κομμουνιστική χώρα;

Ζήτω ο… προλεταριακός διεθνισμός και η… διεθνιστική αλληλεγγύη! 
Α, και καλά κέρδη σύντροφοι!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου