ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!


Μετά την «Ματωμένη Παρασκευή», μετά την συνειδητοποίηση του απόλυτου ευτελισμού της ανθρώπινης ζωής, από κάποια φανατικά κτήνη που ντροπιάζουν το ανθρώπινο γένος με την παρουσία τους, τα πάντα περνούν πλέον σε μια άλλη τροχιά που ορίζεται με διαφορετικές παραμέτρους.

Εδώ και μήνες οι φανατικοί δολοφόνοι, οι άνανδροι τρομοκράτες αποκεφάλιζαν, έκαιγαν, έπνιγαν, δολοφονούσαν ανθρώπους κατά εκατοντάδες, βασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν, εμπορευόντουσαν μικρά παιδιά αναρτώντας τα «κατορθώματά» τους στο διαδίκτυο και όλος ο Δυτικός κόσμος παρατηρούσε παθητικά, προτιμώντας απλά ν’ ανατριχιάζει.

Από προχθές, μετά τη νύκτα που ο θάνατος σκέπασε με τα φτερά του τη Γαλλική πρωτεύουσα, μετά το αίμα τόσων αθώων τα πάντα αλλάζουν. Αυτό που συνέβη στο Παρίσι, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε άλλη στιγμή, σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Πλέον όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες, όλοι οι διαφορετικοί από τους Ισλαμιστές τρομοκράτες, είναι υποψήφιοι στόχοι, υποψήφια θύματα.

Δεν υπάρχει πια χρόνος για συζητήσεις, αναλύσεις, διευκρινήσεις και επιχειρηματολογίες, αλλά μόνο για αποφάσεις και ανάληψη άμεσης δράσης.

Ή η Ευρώπη θα επιτρέψει η καθημερινότητά της να ορίζεται από τον τρόμο και οι πολίτες να διαβιώνουν με τον φόβο της επόμενης στιγμής, στους δρόμους, στην εργασία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στους χώρους διασκέδασης, στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια ή το φίδι πρέπει να χτυπηθεί ανηλεώς και άμεσα στο κεφάλι και μέσα στη φωλιά του. 

Αυτό προϋποθέτει συντονισμένες στρατηγικές αεροπορικές επιδρομές και ευρείας κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις, από Ειδικές Δυνάμεις, εκπαιδευμένες στον ανταρτοπόλεμο, διότι οι άνανδροι δεν θα σταθούν να αντιπαρατεθούν ανοικτά. Μόνο αν εξαλειφθεί η ηγεσία και πάψει η καθοδήγηση, ο σχεδιασμός, η χρηματοδότηση και η παρότρυνση τα διάφορα δηλητηριώδη πλοκάμια στις ευρωπαϊκές χώρες που περιμένουν να σπείρουν τον όλεθρο και το θάνατο, θα ατονήσουν, θα συρρικνωθούν και εν τέλει θα ξεψυχήσουν.



Από την άλλη με την άμεση και γενικευμένη στρατιωτική επίθεση ό Δυτικός κόσμος θα επιλύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, διότι πλέον αφού ο δαίμονας αφανιστεί δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για μετακινήσεις πληθυσμών.

Μέχρι τότε όμως πρέπει να κρατήσει τα σύνορά του ερμητικά κλειστά, για όλους τους τριτοκοσμικούς εισβολείς και εν δυνάμει σφαγείς και τρομοκράτες.

Μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι, ήρθε η ώρα να πάψουν επιτέλους οι ανούσιοι και σπαραξικάρδιοι υποκριτικοί λυγμοί για τους δυστυχείς λαθρομετανάστες που πνίγονται στο Αιγαίο ή που αποζητούν μια καλύτερη ζωή και όλοι να θρηνήσουν για τους νεκρούς της Παρασκευής. Ήρθε η ώρα να πάψει η ιδιοτελής φιλανθρωπία και ο δήθεν ανθρωπισμός για τη Συρία και τις τριτοκοσμικές χώρες και όλοι οι «φιλεύσπλαχνοι» να εξαντλήσουν και να διοχετεύσουν τον πλούτο των αισθημάτων και της ενεργητικότητας που απ ότι φαίνεται διαθέτουν, πρωτίστως στις χώρες τους και στους λαούς τους.

Και όταν με το καλό επέλθει η κοινωνική ομαλότητα, επικρατήσει η ειρήνη στη Μέση Ανατολή, υπάρχει οικονομική επάρκεια, ας διοχετευόσουν το συναισθηματικό τους περίσσευμα, εάν ακόμη υπάρχει, όπου επιθυμούν.

Πλέον μετά το βράδυ της Παρασκευής το παραμύθι για τον πρόεδρο Άσαντ που καταπιέζει και βασανίζει τον λαό του δεν ευσταθεί. Αν κάποιος ισχυρός σε ανατολή και δύση κόπτεται για την ελευθερία και για τον σεβασμό της ανθρώπινης προσωπικότητας και ζωής, πρέπει να θεωρεί ως κύριο εχθρό της ανθρωπότητας το αιμοσταγές Ισλαμικό κράτος (σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε το Ισλάμ) και να θέτει ως άμεση προτεραιότητα τον αφανισμό του.

Ειδάλλως οι δολοφονίες στο Παρίσι και ο θάνατος που έχει σκεπάσει τη Μέση Ανατολή, γίνονται κάτω από τις ευλογίες και τη σιωπηρή αποδοχή του.

Το όλο θέμα είναι απελπιστικά απλό και ανάγεται στη μαθηματική εξίσωση ένα και ένα κάνουν δυο.Και για να έρθουμε και στα δικά μας.

Καταγγέλλουμε λοιπόν στον μεγαλόψυχο και διεθνιστή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κύριο Μουζάλα, που δήλωσε ενώ το αίμα των αδικοσκοτωμένων είναι ακόμη ζεστό, ότι δεν θα αφήνουμε τους «πρόσφυγες» να πνίγονται στο Αιγαίο, ότι προτίθεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε ατραπό διόδου των φανατικών δολοφόνων προς όλη την Ευρώπη. 

Αν φυσικά θα είναι πλέον δυνατόν όλοι οι απρόσκλητοι εισβολείς να προωθηθούν σε άλλες χώρες, διότι τώρα ποια κανένας δεν θα μπορεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση που αποφασίζει να σφραγίσει τα σύνορά της και να τα περιφρουρήσει με τις ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Ας συσσωρεύει στις πόλεις, στις πλατείες και στις συνοικίες μας τριτοκοσμικούς εισβολείς, φανατικούς τζιχαντιστές, μεταμφιεσμένους σε «δυστυχείς πρόσφυγες», οι οποίοι με την πρώτη εντολή του Ιμάμη τους θα αναλάβουν δράση σπέρνοντας τον όλεθρο.

Πλέον ο εχθρός πρέπει να χτυπηθεί μέσα στα οχυρά του, να εγκλωβιστούν οι πηγές χρηματοδότησής του και να κλείσουν οι οδοί διακίνησής του. 

Έτσι μόνο θα πεθάνει ο τρόμος.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου