ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015


Ποιοι είμαστε; 

Το Εθνικό Μέτωπο Νοτίου Αφρικής είναι ένα εγγεγραμμένο πολιτικό κόμμα του οποίου ο πυρήνας της πολιτικής του είναι η δημιουργία ενός ελεύθερου κράτους στην βάση της αυτοδιάθεσης και της ελευθερίας για την μειονότητα την Ευρωπαϊκής καταγωγής μειονότητας της Νοτίου Αφρικής που πιστεύει στον Δυτικό – Ευρωπαϊκό πολιτισμό και στο σύστημα αξιών και πεποιθήσεων του. Αυτό συμπεριλαμβάνει όχι μόνο την ελευθερία σε ένα κύριο και ανεξάρτητο κράτος αλλά και το δικαίωμα για προστασία της κουλτούρας, των γλωσσών, αξιών, παιδείας, κληρονομιάς και θρησκείας μας ενάντιο σε ένα πολυπολιτισμικό κράτος που κυριαρχείται από τις αξίες των Αφρικανικών φυλών.

Ποιους εκπροσωπούμε; 

Όλους τους ανθρώπους Ευρωπαϊκής καταγωγής που συλλογικά ονομάζονται Αφρικάανερς (κάποιοι προτιμούν τον όρο Boers) και μιλούν Αφρικάανς, Αγγλικά, Ολλανδικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά και διάφορες άλλες Ευρωπαϊκές γλώσσες σαν την μητρική τους γλώσσα. Είμαστε ένα Έθνος τεσσάρων εκατομμύριων περίπου ανθρώπων. Το Έθνος μας συμπεριλαμβάνει μία μεγάλη κοινότητα Ελλήνων από την Ελλάδα και την Κύπρο που έκαναν την Νότιο Αφρική πατρίδα τους τις δεκαετίες του ’60 και ’70. Αυτά τα μέλη της κοινότητας μας συνέφεραν τα μέγιστα στους τομείς του εμπορείου, της βιομηχανίας και των τεχνών. Μπορεί ακόμα και τώρα να έχουν οικογένειες και σχέσεις με την Ελλάδα αλλά εξακολουθούν να θυματοποιούνται από 119, φυλετικά βασιζόμενων νόμων διακρίσεων που εφήρμοσε το ANC με την κυβέρνηση του Jacob Zuma.

Τι προτείνουμε;

Έχουμε εξαναγκαστεί σε μία κατάσταση ενότητας όπου στο σύνταγμα δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Είμαστε περικυκλωμένοι από μία πλειοψηφία μεγαλύτερη των 50 εκατομμυρίων Αφρικανών, με κουλτούρα, γλώσσα, έθιμα, θρησκείες και αξιακά συστήματα ασύμβατα με τα δικά μας. Διαμέσου της απλής δημοκρατικής διαδικασίας των εκλογών δεν μπορούμε ποτέ να επηρεάσουμε τις καταστάσεις λαμβάνοντας υπόψη τα αριθμητικά δεδομένα. 

Έτσι επιθυμούμε να χρησιμοποιηθούν το καταστατικό του ΟΗΕ και οι αρχές άλλων διεθνών οργανισμών, όπως η ΕΕ, για αν διεκδικήσουμε την αναγνώριση του δικαιώματος μας για αυτοδιάθεση.

Την παρούσα στιγμή, το καθεστώς του ANC μαζί με τους συνεργάτες τους από το Κομμουνιστικό Κόμμα Νοτίου Αφρικής, απλά αγνοούν τα πιο πάνω αιτήματα μας και δεν αποδέχονται να αναφέρουν καν την γενοκτονία που γίνεται εις βάρος της αγροτικής κοινότητας των Αφρικάανερς. Είμαστε αντιμέτωποι με παράλογα και φρικτά βασανιστήρια, βιασμούς και δολοφονίες των νεαρών παιδιών, ηλικιωμένων και των ευάλωτων ομάδων.

Όπως και στην Ευρώπη είμαστε αντιμέτωποι με τεράστιες μεταναστευτικές ροές ανέργων, ανειδίκευτων ανθρώπων από χρεωκοπημένα και δυσλειτουργικά αφρικανικά έθνη που αποτελούν ένα τεράστιο βάρος στους πόρους μας τις ήδη περιορισμένες θέσεις εργασίας, τις υποδομές μας και ενισχύουν το παράλογο γεγονός ότι στην χώρα μας ενώ μόλις το 9-13% του πληθυσμού πληρώνει φόρους πάνω από το 30% αυτού εξαρτάται από την πρόνοια.

Μετά από χρόνια καταπίεσης και προπαγάνδας ότι ο πολυπολιτισμός σαν μορφή ενότητας είναι ο μόνος τρόπος ύπαρξης, έχουμε την μεγάλη αποστολή να πείσουμε τον κόσμο μας για την νομιμότητα του σκοπού μας και να τους κινητοποιήσουμε για να μας στηρίξουν.

Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι η Νότιος Αφρική είναι μία χώρα η οποία δεν υπάρχει. Αποτελείται από 2 πρώην ανεξάρτητες δημοκρατίες, 2 πρώην Βρετανικές αποικίες, 2 προτεκτοράτα του Βρετανικού στέμματος, 6 πρώην κράτη – έθνη και 10 μοναρχίες όπου όλα ενωμένα αποτελούν μία «δημοκρατία» που μια ομάδα τεσσάρων εκατομμυρίων κυβερνούνται από σαράντα εκατομμύρια με μία ασυμβίβαστη κουλτούρα.

Σκοπεύουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για αυτή την αισχρή κατάσταση. Έχουμε ήδη κάνει πολλά για αυτό τον σκοπό αλλά πρέπει να δείχνουμε και στοιχεία για αυτόν. Κατ’ αρχήν, πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι οι φίλοι μας. Έτσι ζητούμε από τους φίλους μας στην Ελλάδα να χρησιμοποιήσουν τις επαφές τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και επίσης άλλα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη για να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με τις ανάγκες μας.

Ακόμη θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό λαό ότι είμαστε και εμείς Ευρωπαίοι που ζούμε αλλού αλλά μιλάμε τις γλώσσες σας, προσευχόμαστε στον ίδιο Θεό και μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και έθιμα. Και επειδή περάσαμε την διαδικασία εξαναγκαστικής απώλειας όλων αυτών, όπως γίνεται και με την περίπτωση της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη, έτσι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αντιληφθούμε το τι αντιμετωπίζετε

Η πίεση από την κυρίαρχη ομάδα εντός μίας καταπιεστικά και τεχνητά κατασκευασμένης κατάστασης ενότητας προκάλεσε την οικονομική κρίση για τον λαό μας, καθόλου διαφορετική από αυτή που βιώνουν οι Έλληνες. Χρησιμοποιήστε έτσι τις εμπειρίες μας και την πικρή γνώση που έχουμε επί του θέματος για να προετοιμάσετε τον λαό σας.

Με λίγες λέξεις, παρακαλούμε στηρίξτε τον αγώνα μας για δικαιοσύνη και ελευθερία. Σημαίνει την όλη επιβίωση ενός πολιτισμού που βασίστηκε σε αξίες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα πάνω από τρεις χιλιάδες χρόνια πριν.

Lenel Cotty Wessels
Front Nasionaal, FN



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου