ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ’ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ!

minisi_se_fili__article
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Αφιερωμένο στον άθεο Φίλη, την Ρεπούση και σ’ όλη την ανθελληνική αριστερά. Η Χρυσή Αυγή, η μόνη πατριωτική δύναμη του τόπου, και σ’ αυτό το θέμα με τη δήλωση Φίλη (καταθέτοντας μήνυση) δείχνει σε όλους ποιος τελικά είναι με την πατρίδα και τον λαό και ποιος με τους τουρκοπράκτορες και τους τοκογλύφους.

Να δούμε, θα αρθεί η ασυλία του Φίλη; Τι θα ψηφίσει ο «πατριώτης» Καμμένος, οι νεοδημοκράτες κι οι κλεφτοπασόκοι; Ή οι άρσεις ασυλίας είναι μόνο για τους χρυσαυγίτες;

Τελικά, μετά τα «χαστούκια» του δικαστηρίου που αθώωσε τον Η. Κασιδιάρη για την υποτιθέμενη ληστεία (!!!) και για τα χαστούκια στην κυρία της Εκάλης με τις πισίνες, ελπίζω να δικάσει και τον ανθέλληνα Φίλη.Τα «χαστούκια» ξεκινάνε από δω και πέρα και μάλιστα νόμιμα, γιατί η Χρυσή Αυγή θα σας «χτυπάει» με τον νόμο, ειρηνικά και με πίστη στη δικαιοσύνη και την πατρίδα.

Περιμένουμε και την αθώωση στη δίκη της παράγκας Σαμαρά, αφού πλέον όλος ο κόσμος έχει καταλάβει την πλεκτάνη που έκαναν όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής.

Φ.Γ. από το 13%, Λακωνία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου