ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αναθεωρήστε το Σύνταγμα για να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή!

Όνειρα για νέες αντισυνταγματικές διώξεις κάνει το “Έθνος”: Αναθεωρήστε το Σύνταγμα για να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή!


Η ολοένα αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία παρά τις διώξεις και τον αποκλεισμό έχει θορυβήσει τους νταβατζήδες που σχεδιάζουν νέες "Χρυσαυγειάδες".

Καθώς βλέπουν ότι τα ψέμματα και οι συκοφαντίες τους πέφτουν στο κενό και ότι η περιβόητη "δίκη της Χρυσής Αυγής" εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά σε μπούμερανγκ για τους σκευωρούς, τώρα το μπομπολικό "Έθνος" ονειρεύεται για ακόμη μια φορά αντισυνταγματικές διώξεις.

Με άρθρο του πατρινού και Πασοκτζή καθηγητή Χ. Ανθόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια γραμμή πλεύσης με τον γνωστό Αλιβιζάτο, το "έγκυρο" Έθνος τεκμηριώνει την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου και πολιτικού συστήματος με την νέα αναθεώρηση του Συντάγματος.

Συγκεκριμένα γράφει: "... εισαγωγή του θεσμού της απαγόρευσης των αντιδημοκρατικών πολιτικών κομμάτων και γενικότερα ενδυνάμωση των θεσμών "άμυνας της δημοκρατίας". Η μεταπολιτευτική "ανοιχτή δημοκρατία" έφερε τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, κάτι που θα ήταν αδιανόητο σε άλλα δημοκρατικά κράτη".

Με λίγα λόγια ο... αμερόληπτος και έγκριτος καθηγητής προτείνει την κατάλυση του Πολιτεύματος και τον αποκλεισμό ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος το οποίο έχει ψηφισθεί συνεχόμενα από μισό εκατομμύριο Έλληνες. 


Και ποιος είναι αυτός κ. καθηγητά που θα κρίνει ότι ένα κόμμα είναι αντιδημοκρατικό; Το συνασπισμένο αντιδημοκρατικό τόξο των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων;

Μην κάνετε όνειρα κύριοι... Την απάντηση για ακόμα μια φορά θα σας την δώσει ο απροσκύνητος ελληνικός λαός που καθημερινά πυκνώνει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου