ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΔΟΜ: 5.300 ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ «ΓΚΙΑΟΥΡ» JEFFREY ΣΤΟΝ «ΓΚΙΑΟΥΡ» MISTER TSIPRA

λαθρομετανάστευση
Μπορεί μετά την «11η Σεπτεμβρίου» της Γαλλίας, στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να επικρατεί προβληματισμός σχετικά με τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες και να έχουν μειωθεί αισθητά οι εισερχόμενοι,αλλά στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) δεν παίρνουν χαμπάρι από τέτοια!

Έτσι, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), οι απρόσκλητοι –από ξηρά και θάλασσα- έφτασαν στις 717.482 μέχρι τις 16 του μηνός, από τις 696.326 που ήταν στις 12 του μηνός .

Δηλαδή, 21.156 σε 4 μέρες, ήτοι 5.290 την ημέρα, κι ενώ βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου! Ιδού τα στοιχεία – πατώντας πάνω στη λέξη Athens:


Στα τέλη Οκτωβρίου, ο αριθμός των απρόσκλητων ήταν λίγο παρακάτω από 630.000. Άρα, 5 με 6.000 μας… προτιμούν ημερησίως! 

Θαύμα, θαύμα!

Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!

Η… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. 

ΑΠΟ ΤΟΝ «ΓΚΙΑΟΥΡ» JEFFREY 
ΣΤΟΝ «ΓΚΙΑΟΥΡ» MISTER TSIPRA


Αν θυμάστε, πριν από μερικά χρόνια που ήταν πρωθυπουργός ο… μεσσίας Jeffrey, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τουρκιά, είχε την… φαεινή ιδέα να πάει στο «Σουκρού Σαράτσογλου», το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, η οποία εκείνη την ημέρα αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, είχε την ακόμα πιο… φαεινή ιδέα να μπει μέσα στο γήπεδο και να κάνει και τον… γύρο του θριάμβου. Και ποιος δε θυμάται τις σκηνές με τον Jeffrey να έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο… μέχρι τ’ αφτιά και να χαιρετάει το πλήθος, ενώ δίπλα του έσκαγαν πέτρες, μπουκάλια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα και οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας ξεδίπλωναν ένα τεράστιο πανό που απεικόνιζε τον Μωάμεθ και έγραφε «Istanbul since 1453».

Ε, λοιπόν, στον δρόμο της… ποδοσφαιρικής διπλωματίας που χάραξε ο Jeffrey, βάδισε χθες το βράδυ και ο mister Tsipras, ο οποίος παρηκολούθησε τον «φιλικό» ποδοσφαιρικό Τουρκίας-Ελλάδος, στο “Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ”.

Ωστόσο, ο mister Tsipras ενθυμούμενος το πάθημα του Jeffrey, δεν κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισε να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας στην Ελλάδα από την ΕΡΤ.
 

Προφανώς, για να μην ακουστεί η μυριόστομη κραυγή «Γκιαούρ» με την οποία τον «υποδέχθηκαν» οι… φίλοι μας οι Τουρκαλάδες και τα άγρια γιουχαρίσματα την ώρα που ακουγόταν ο ελληνικός εθνικός ύμνος! 

Βλέπετε, δεν βοηθούν όλα αυτά στην ελληνο-τουρκική «φιλία» που θέλουν να μας επιβάλλουν τα μεγάλα αφεντικά του mister Tsipra, του Jeffrey και των λοιπών αμερικανοπαίδων του… συνταγματικού τόξου!

Αντίοχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου