ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Έκλεισαν κι επίσημα τα σύνορα οι σκοπιανοί: Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εποικίζουν την Ελλάδα! Χάος στην Ειδομένη.Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι.Υποκριτές οι δήθεν «προστάτες» - «αλληλέγγυοι» ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΜΕ.


Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και την άμεση σύνδεση των ισλαμιστών καμικάζι με τις "προσφυγικές" ροές, ακόμη και τα Σκόπια ανακοίνωσαν το κλείσιμο των συνόρων τους, δίνοντας στην απόφαση τους αυτή την μορφή τιμωρίας προς την χώρα μας.

Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις δηλώσεις του προέδρου του ψευδοκράτους, ο οποίος μεταξύ των άλλων κάνει λόγο για τις διαφορές με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας. 

Πιο συγκεκριμένα Γ. Ιβανόφ δήλωσε: "Οι μεταξύ μας διαφορές για το ζήτημα της ονομασίας δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την έλλειψη επικοινωνίας των υπηρεσιών ασφαλείας για ζητήματα που σχετίζονται με την Ισλαμική τρομοκρατία και το κύμα προσφύγων".

Ακόμη και ο Ιβανόφ υπογράμμισε πως θα ακολουθήσει την πρακτική των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαχωρίζονται οι πρόσφυγες πολέμους από τους οικονομικούς μετανάστες. Σε πλήρη εφαρμογή των λεγομένων του, προχώρησαν οι σκοπιανές αρχές επιτρέποντας την διέλευση μόνο Σύρων, Ιρακινών και Αφγανών.

Σήμερα, στον καταυλισμό της Ειδομένης επικρατεί μια εκρηκτική κατάσταση με τους εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς, Μαροκινούς, Ιρανούς και Σομαλούς να έχουν πραγματοποιήσει κατάληψη στην σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής τρέμουν όχι μόνο για την προσωπική τους ασφάλεια αλλά και για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας. Άλλωστε ακόμη και οργανώσεις προειδοποιούν ότι οι συνθήκες στην περιοχή συνιστούν «υγειονομική βόμβα», έτοιμη να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες.

Οι χιλιάδες αυτοί λαθρομετανάστες που μένουν πίσω, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα "πάτρια" εδάφη τους. Όχι στις χώρες τους, στην Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο άλλωστε διαβεβαιώνει τόσο η παρουσία του υπουργού λαθρομετανάστευσης Μουζάλα στην Ειδομένη, όσο και η ανθελληνική πολιτική της αριστερής κυβέρνησης των μνημονίων.


ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΔΕ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ 
ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ;


Οι κάθε λογής κομμουνιστές και οι ξεδιάντροποι συνοδοιπόροι τους, είναι αυτοί που προπαγανδίζουν υπέρ της έλευσης στην Ελλάδα των ταλαίπωρων όλου του κόσμου, δίνοντάς τους την εντύπωση ότι εδώ είναι… παράδεισος, όπου θα βρουν εν αφθονία τα πάντα – από κατανόηση και αλληλεγγύη μέχρι υλικά αγαθά! 

Είναι αυτοί που… καλωσορίζουν τους δυστυχείς (“Refusees welcome”) στα λιμάνια – κι άμα λάχει καμιά φορά τους δίνουνε και… κολατσιό (προσφάτως το ΠΑΜΕ, για μια μέρα, έδινε ένα χυμό κι ένα κρουασάν σε όποιον απρόσκλητο έβγαινε από τα καράβια στο λιμάνι του Πειραιά…).

Τώρα καμιά απ’ αυτές τις ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ, τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, δεν πατάει στην Ειδομένη , όπου μετά το κλείσιμο των συνόρων από τους Σκοπιανούς, χιλιάδες είναι εγκλωβισμένοι, που έχουν κάνει κρεβάτι τους το χώμα, ξεπαγιάζουν, δεν έχουνε να φάνε και γενικά υφίστανται κάθε είδους μαρτύριο! Μεταξύ αυτών και μπόλικα μωρά, τα κλάματά των οποίων ουδόλως συγκινούν το «αλληλέγγυο» κομμουνισταριό!

Φτου σας ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, που παίζετε με την αξιοπρέπεια και τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, ακόμα και μωρών!


Χάος στην Ειδομένη: 
Συγκυβέρνηση και «αλληλέγγυοι» εγκατέλειψαν 
τους λαθρομετανάστες! - Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι






Τις τελευταίες ημέρες, μεγάλος συνωστισμός παρατηρείται στην Ειδομένη, μετά την απόφαση των Σκοπιανών να διέρχονται από την ουδέτερη ζώνη μόνο Σύριοι, Ιρακινοί και Αφγανοί. 





Έτσι, 8.000 λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί εκεί!

Πως ζουν; Περιγράφει σχετικά ο δήμαρχος της περιοχής στον Αθήνα 9.84:

«Στην Ειδομένη, η κατάσταση είναι τραγική και δυστυχώς γίνεται χειρότερη καθημερινά. Έρχονται συνεχώς λεωφορεία και αφήνουν κόσμο ο οποίος έχει κατασκηνώσει επάνω στις γραμμές του τρένου. Άλλοι βρίσκονται στον κάμπο με φοβερό κρύο και υγρασία δίπλα από το ποτάμι. Αυτή την στιγμή υπάρχουν χιλιάδες άτομα ακριβώς επάνω στην συνοριογραμμή. Από την άλλη πλευρά, τα Σκόπια έχουν φέρει στρατό για να ελέγχει την κατάσταση και δημιουργούν την υποδομή για την κατασκευή του φράκτη.

Ο καταυλισμός δεν μπορεί να καλύψει τόσο κόσμο και πολλοί έχουν καταπατήσει τα σπαρμένα χωράφια. Εμείς ως τοπική κοινωνία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον και η λύση πρέπει να προέλθει από την κυβέρνηση. Ερχόντουσαν όλο το βράδυ, μπήκαν στο χωριό, πήγαν σε σπίτια και κτυπούσαν πόρτες ζητώντας φαγητό και τουαλέτα. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες αλλά και ο κόσμος εδώ έχει τρομοκρατηθεί. Είμαστε ένα χωριό 100 κατοίκων και η Ειδομένη είναι ο δέκτης όλων των ροών από τα νησιά».


Καταλάβατε τι έχει γίνει; 

Η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των προσκυνημένων και οι διάφοροι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» (αρχιτσιφούτηδες Περισσού και επαγγελματίες «αντιρατσιστές» ΜΚΟ και αριστερίστικων οργανώσεων) απευθύνουν υποκριτικά… καλωσορίσματα («Refusees Welcome» και άλλα τέτοια) στους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους (το ότι είναι λαθρομετανάστες δε σημαίνει ότι δεν είναι ταλαίπωροι άνθρωποι – δε μας φταίνε αυτοί αλλά εκείνοι που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να τους προσελκύσουν στην Ελλάδα…), τους πετάνε λες και είναι ζώα στην Ειδομένη –χωρίς να ξέρουν αν θα φύγουν ή θα μείνουν, χωρίς μια μπουκιά ψωμί, χωρίς κάποια πρόνοια που θα μείνουν χειμωνιάτικα, που θα κάνουν την ανάγκη τους, κ.τ.λ.- και μετά τρέχουν να… καλωσορίσουν τους επόμενους!



Γιατί; 

Διότι στην πραγματικότητα όλοι οι παραπάνω δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ανθρώπινη διάσταση του θέματος, παρά μόνο για την προσέλκυση των ταλαίπωρων στην Ελλάδα. Καθότι, αυτή είναι η αποστολή τους από την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Αλήθεια «αλληλέγγυοι», τι θα γίνει την επομένη εβδομάδα που θα ρίξει το πρώτο χιόνι στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα; 

Όποιος ζήσει κι όποιος πεθάνει; 

Κι όσο περισσότεροι ταλαίπωροι πεθάνουν, τόσο περισσότερα θα’ χετε να λέτε, ε;


Αντίοχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου