ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.Προελαύνει ο Άσαντ και οι Εθνικιστές στη Συρία...Ακόμη μια πόλη ελευθερώθηκε από τα κτήνη του ISIS



Εκτός από τον Συριακό Εθνικό Στρατό, στην μάχη κατά των τζιχαντιστών συμμετέχουν και άλλοι μαχητές. Όπως για παράδειγμα τα… «Τάγματα Εφόδου» (όπως θα ’λεγαν και οι ντόπιοι καθεστωτικοί, «δεξιοί» κι αριστεροί) της στρατιωτικής πτέρυγας του Συριακού Σοσιαλιστικού Εθνικιστικού Κόμματος (SSNP).

Το κόμμα αυτό, που ιδρύθηκε το 1932 από τον χριστιανό Antuan Saadeh, και είναι λαϊκό, εθνικιστικό και αντισιωνιστικό, έχει πάνω από 100.000 μέλη σ’ ολόκληρη τη χώρα και συμμετέχει ενεργά στην διακυβέρνηση της χώρας, στηρίζοντας την εθνική κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Άσσαντ.

Ιδού κάποιες εικόνες από την δραστηριότητα του κόμματος
















Προελαύνει ο Άσαντ και οι Εθνικιστές στη Συρία...Ακόμη μια πόλη ελευθερώθηκε από τα κτήνη του ISIS


Ο Στρατός της Συρίας σήμερα κατάφερε να απωθήσει τους μαχητές του Ισλαμικού κράτους από την στρατηγικά σημαντική πόλη κοντά στην Δαμασκό Sheikh Miskin.

Έτσι, οι τρομοκράτες του ISIL, απαγορευμένη οργάνωση στη Ρωσία, καθώς και οι συνάδελφοι τους από άλλες συμμορίες, απωθήθηκαν από το νότιο τμήμα της πρωτεύουσας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.

Η απελευθέρωση της πόλης έγινε με μάχες που διήρκεσαν τουλάχιστον 3 ημέρες, και η οποία βρίσκεται στην διασταύρωση των δρόμων προς το Dera’a, επαρχία της Quneitra και προς την....Σουγουαΰντα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα «Suriya Al-Ahd “.

Κατά την διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων , τα κυβερνητικά στρατεύματα σκότωσαν 50 μαχητές και άλλοι 250 τραυματίστηκαν. Επίσης καταστράφηκε ένα μεγάλο μέρος τους στρατιωτικού εξοπλισμού τους.

Προηγουμένως η Pravda ενημέρωσε ότι οι Χερσαίες δυνάμεις της Συρίας με την βοήθεια της ομάδας των Ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων που βρίσκονται στην Συρία κατάφεραν να καθαρίσουν από τους τρομοκράτες άλλη μια στρατηγικά σημαντική θέση, το φράγμα στον Ευφράτη ποταμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου