ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Όπως είναι γνωστό, ο «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, ομολόγησε ότι συνάδελφοί του υπουργοί του πρότειναν να φτιάξει έναν καταυλισμό… 400.000 απρόσκλητων στην Αθήνα. Αρχικά τετρακοσίων χιλιάδων, γιατί καθημερινά καταφτάνουν κι άλλοι πολλοί – και δεν ήρθε ακόμα το καλοκαίρι…

Και βέβαια, δεν πρόκειται για μια ιδέα που έριξε κάποιος, την συζητήσαμε, δε μας άρεσε και την απορρίψαμε, αλλά για κανονικό σχέδιο της Ε.Ε. (και των σκοτεινών δυνάμεων που την ελέγχουν…) προς εφαρμογήν. Με το καλό ή εν ανάγκη και με το ζόρι!

Σύμφωνα, λοιπόν, με επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιουνκέρ προς τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας, αντίγραφο της οποίας λέει πως έχει στην κατοχή του το περιοδικό «Politico», ο Γιουνκέρ τάσσεται υπέρ της πρότασής της για ενίσχυση από την Ε.Ε. των συνόρων των Σκοπίων με την Ελλάδα ώστε να μην περνάει ούτε… κουνούπι! Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, οι περισσότεροι απρόσκλητοι που έχουν φτάσει στην Ελλάδα θα παραμείνουν στη χώρα ανακουφίζοντας με αυτό τον τρόπο τις χώρες διέλευσης και τελικά την Αυστρία και τη Γερμανία, που είναι οι βασικοί προορισμοί τους!

«Καλωσορίζω την πρότασή σας» έγραψε στον Σλοβένο πρωθυπουργό ο Γιουνκέρ, συμφωνώντας με την πρότασή του, να βοηθήσουν οι χώρες της Ε.Ε. τα Σκόπια να «σφραγίσουν» τα σύνορά τους με την Ελλάδα. 

Το μόνο πρόβλημα στην όλη υπόθεση, είναι ότι τα Σκόπια δεν είναι (ακόμα…) μέλος της Ε.Ε., ωστόσο ο Γιουνκέρ βρήκε τρόπο να ξεπεραστεί, προτείνοντας η κάθε ευρωπαϊκή χώρα να υπογράψει διμερή συμφωνία με την κυβέρνηση των Σκοπίων, που να επιτρέπει την ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ελλάδα.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες και δεδομένης της δουλικότητας των (εκάστοτε…) κυβερνώντων στα «μεγάλα αφεντικά», το θέμα δεν είναι αν θα γίνει ο καταυλισμός-τέρας στην Αττική, αλλά σε ποιο σημείο της!

Έλληνες, 
μην σας κοιμίζουν με παραμύθια! 

Ετοιμαστείτε να αντισταθείτε στα εξωφρενικά σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων για καταστροφή της πατρίδας μας, υπό τις σημαίες της Χρυσής Αυγής. Της τελευταίας ελπίδας του Ελληνισμού!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου