ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες αγρότες! Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή - Με χημικά και ξύλο απαντούν οι τσιπροκαμμένοι... ΒΙΝΤΕΟ

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες αγρότες! Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή - Με χημικά και ξύλο απαντούν οι τσιπροκαμμένοι... ΒΙΝΤΕΟ


Αγρότες στην Κομοτηνή περίμεναν τον Συριζαίο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αποστόλου και τους έστειλε τα ΜΑΤ - Ξύλο, χημικά και τραυματισμοί έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Οι αγρότες εξαγριώθηκαν από τη συμπεριφορά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου που αρνήθηκε να τους δει. 

Ο υπουργός πήγε απευθείας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη. 

Οι αγρότες απαίτησαν να βγει ο υπουργός εκτός κτιρίου να τους μιλήσει, ωστόσο "ενημερώθηκαν" από την αστυνομία ότι δεν θα γίνει καμία συζήτηση με τον υπουργό.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα επεισόδια. Τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους και με χρήση χημικών μετά ξύλου προσπάθησαν να διαλύσουν την συγκέντρωση των αγροτών για να αποχωρήσει ο Συριζαίος υπουργός από το κτίριο.

Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους δίκαιους αγώνες των Ελλήνων αγροτών ενάντια στα εγκληματικά μέτρα Τσίπρα-Καμμένου που έχουν στόχο την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα και την εκμηδένιση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας."

Ακολουθούν βίντεο από τα τοπικά μέσα:


Τρόπος διαφυγής του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης αναζητείται αυτή την ώρα σε συννενόηση με τον αστυνομικό διευθυντή. Οι αγρότες έχουν περικυκλώσει το κτίριο και ρίχνουν σε αυτό αυγά και πέτρες, με συνέπεια να αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός του κτιρίου. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν έξω από το κτίριο. Ο υπουργός μόλις ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου