ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος : “Θα πολεμήσουμε, μέχρι να νικήσουμε”

Αγωνιστικό μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων: - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.





Στην εκδήλωση παρέστησαν πλειάδα Βουλευτών και Στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.




Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής και μέλος της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος τόνισε τον Ιερό και Εθνικό Χαρακτήρα του Αγώνος μας, λέγοντας ότι η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων δύο χρόνια, δύο μήνες και δεκατρείς ημέρες μετά την αποφράδα ημέρα της 1ης Νοεμβρίου 2013, παραμένει στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα.




Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με την πολιτική δραστηριότητα και τις παρεμβάσεις της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για τον χρόνο που πέρασε.




Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος με τον πύρινο λόγο του κατέστησε σαφές ότι η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία του Εθνικού Αγώνα, αλλά αντιθέτως θα συνεχίσει απροσκύνητη μέχρι την τελική Νίκη.





Προχώρησε σε ευρύ σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας, με τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πνίγουν την Ελλάδα, το μνημόνιο της Αριστεράς και τη νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, η οποία κάνει «αντιπολίτευση» γινόμενη ουρά του Σύριζα ακόμα και στο «σύμφωνο συμβίωσης».




Τέλος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος, προχώρησε στην κοπή της πίτας και όλοι μαζί ευχηθήκαμε καλή αγωνιστική χρονιά, εναντίον όλων!






 
Επισκόπηση δράσεων 2015 
Τ.Ο. Βορείων Προαστίων 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου