ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ψέμα Ερντογάν για τον Σαουδάραβα Καμικάζι...που έγινε Σύριος





Σοκαριστικές φωτογραφίες από την τραγική επίθεση, που έγινε χτες στην Κωνσταντινούπολη, έχουν διαρρεύσει τελικά στο διαδίκτυο, παρά το μιντιακό black-out "στ΄όνομα της εθνικής ασφάλειας", απο την τουρκική κυβέρνηση.

Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας δεν έδειξαν εικόνες από το μακελειό, που προκάλεσε καμικάζι, ο οποίος ανατινάχθηκε κοντά σ ένα κλειστό συντριβάνι στην πλατεία μεταξύ Αγίας Σοφίας και του τζαμιού Sultan Ahmet.

Το ζήτημα τώρα, είναι να αποδειχτεί η πραγματική καταγωγή του 28χρονου, που θεωρείται ότι προκάλεσε τον πανικό, καθώς ο τούρκος αντιπρόεδρος Numan Kurtulmuş δήλωσε ότι ο καμικάζι ήταν συριακής υπηκότητας ενώ το πρακτορείο Doğan, ταυτοποίησε τον τρομοκράτη ως ο Nabil Fadlı που γεννήθηκε στην Σαουδική Αραβια!


Για πολιτικούς λόγους, η Τουρκιά προτιμά ο τρομοκράτης να έχει συριακή καταγωγή, γιατί έτσι μπορεί πιο εύκολα να εισβάλλει στην Συρία.






Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ωστόσο, ότι ο 28χρονος ήταν Σαουδάραβας.




Η Τουρκία 

θα εισβάλλει στη Συρία - Ιράκ...


Η αφορμή δόθηκε για άμεση απάντηση της Τουρκίας και συνέχιση αυτής της έκρυθμης κατάστασης. 

Η Τουρκία  έψαχνε την ευκαιρία για να μπορέσει να τοποθετήσει ζώνη ασφαλείας επεμβαίνοντας στην ενέργεια του Ιράκ.




O Συριακός Στρατός από νωρίς το πρωί άρχισε επιδρομή στα χωριά Κούλτζουκ, Γκιόγκνταγ και Γκεμπέλι και το χωριό Σάλμα στο Τζαμπάλ Ακράντ. 



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σημειώνονται έντονες συγκρούσεις γύρω από το χωριό Σάλμα με νεκρούς και τραυματίες εκατέρωθεν. 



Τέλος οι Τούρκοι πραγματοποίησαν μεταφορά των αρμάτων τους απο τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στα Τουρκοσυριακά χωρίς διάθεση υπαναχώρισης. 

 



voicenews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου