ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

COLPO GROSSO! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!


Όπως έκανε γνωστό ο κομμουνιστής πρόεδρος της βουλής Βούτσης, αμέσως μετά το επεισόδιο που προκάλεσε ο κομμουνιστής Ξυδάκης, κατ’ αρχάς θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της βουλής ο Γιάννης Λαγός και κατά δεύτερον, θα εξετασθεί η εφαρμογή του μέτρου της αποβολής ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τις συνεδριάσεις.

Φαινομενικά, ο νοσταλγός του Στάλιν Βούτσης προτίθεται να τιμωρήσει την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, βάσει της αρχής της συλλογικής ευθύνης που εφήρμοζε ο «πατερούλης» του, καίτοι ουδείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής συμμετείχε στο επεισόδιο – πλην του Γιάννη Λαγού, που δέχθηκε την φραστική επίθεση του Ξυδάκη και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι, όμως, μόνον αυτό ή μήπως υπάρχει και κάποια άλλη σκοπιμότητα για τον αποκλεισμό, πολύ πιο ουσιαστική πολιτικά; 

Μήπως δηλαδή η αποβολή της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής θα γίνει –όλως τυχαίως βεβαίως- την περίοδο που θα συζητιέται στη βουλή η εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, ώστε οι προδότες να απαλλαγούν από το τεράστιο άγχος που τους προκαλεί η παρουσία των εθνικιστών και να εκχωρήσουν το όνομα με την ησυχία τους; Ε;


Η Χρυσή Αυγή έρχεται: Αγγίζει το 10,7% στην χαλκευμένη δημοσκόπηση της Marc - Με 25 Συναγωνιστές στην νέα Βουλή!

Πριν σχολιάσουμε την δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, να τονίσουμε πως έχουμε γνώση της αλλοίωσης των στοιχείων που καταγράφονται, καθώς και της γελοίας προπαγάνδας που επιχειρείται για την με το ζόρι νεκρανάσταση του κλεφτοΠασόκ.

Ακόμα και έτσι όμως, με τα ποσοστά χαλκευμένα και αλλοιωμένα, δεν μπορεί να κρυφτεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και η κατάρρευση του μιντιακού μορφώματος της Φώφης Γεννηματά.

Έτσι, στα ποσοστά που δίνει η εν λόγω δημοσκόπηση επί των εγκύρων τα κόμματα καταγράφουν:

ΝΔ 28,9%
Σύριζα 18,6%
Πασόκ 8%
Χρυσή Αυγή 7,3%
ΚΚΕ 6,4%
Λεβέντης 2,6%
Ανέλ 1,7%

Αρχικά, να σχολιάσουμε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση παρόλο που σκοπίμως φουσκώνει τα ποσοστά του διαλυμένου κλεφτοΠασόκ , καταγράφει άνοδο 0,6% για την Χρυσή Αυγή και ταυτόχρονη πτώση 1,1% για το μόρφωμα της Φώφης.

Επιπλέον, η μέση τιμή ποσοστών για τους Έλληνες Εθνικιστές είναι το 8,9% με ανώτατο όριο το 10,7%, ενώ στην πρόβλεψη για την επόμενη Βουλή η Χρυσή Αυγή εισέρχεται με τουλάχιστον 25 Συναγωνιστές.

Τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας, αν και επιμελώς χαλκευμένα, είναι ικανά να προκαλέσουν εγκεφαλικά στο σύστημα που βλέπει πως παρ΄ όλη την φίμωση, τους διώξεις και τους αποκλεισμούς, η Χρυσή Αυγή έρχεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου