ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

8 ημέρες αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.Στρατιωτικά αντίμετρα .Θα επικρατήσουμε σε ελληνοτουρκικό πόλεμο



8 ημέρες έχουν περάσει από τότε που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κουκλατζής παραμένουν αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων.

Οι εγχώριοι υποτακτικοί στον "σουλτάνο" πολιτικάντηδες δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια, σε καμία απάντηση σε αυτήν την πρωτοφανή τουρκική πρόκληση.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντέδρασε δυναμικά στην αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους.

Κάθε μέρα που περνά είναι ακόμη μια μέρα ομηρείας!

“Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ” βροντοφώναξαν χιλιάδες Εθνικιστές! Δυναμική συγκέντρωση και πορεία στην τουρκική πρεσβεία - Βίντεο, Φωτογραφίες.

Η ελληνική απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, αλλά και τον ενδοτισμό των ελλαδιτών πολιτικών δόθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές.



Με μία δυναμική συγκέντρωση στην Βασιλίσσης Σοφίας στείλαμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης εντός και εκτός συνόρων.



Χαιρετισμούς απηύθυναν οι συναγωνιστές βουλευτές Β. Καρακώστας και Γ. Σαχινίδης. Κύριος ομιλητής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.




Ακολούθησε οργανωμένη πορεία προς την τουρκική πρεσβεία, που είχε αποκλειστεί από αστυνομικές κλούβες και πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ.


Μπροστά στο Μνημείο των Ιμίων ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και φωνάξαμε τα συνθήματα: "Τούρκοι μογγόλοι δολοφόνοι" και "Ελλάς Ελλάς Ή Ταν Ή Επί Τας".



Οι αντισυγκεντρώσεις των αριστερών ταγμάτων εφόδου δεν τόλμησαν να πλησιάσουν την εκδήλωσή μας. Ο Αγώνας ενάντια στον ενδοτισμό και την προδοσία συνεχίζεται.



Χρυσή Αυγή: 
Στρατιωτικά αντίμετρα 
για την αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων 
ΒΙΝΤΕΟ

"Η αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών και η τουρκική προκλητικότητα αντιμετωπίζονται μόνο με στρατιωτικά αντίμετρα και με την διαρκή πολεμική προπαρασκευή της Ελλάδος". 



Αυτή είναι η θέση της Χρυσής Αυγής, όπως εκφράστηκε σήμερα με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος.

Οι ψοφοδεείς πολιτικάντηδες των Αθηνών, η δειλή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την επεκτατική πολιτική της τουρκίας. 

Απαιτείται εθνική ηγεσία, που θα εξυψώσει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Η. Κασιδιάρης: 
Έτσι θα επικρατήσουμε 
σε ελληνοτουρκικό πόλεμο 
ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου