ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Το “συνταγματικό τόξο” αρνήθηκε να τιμήσει την μνήμη του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη - ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή διά του εκπροσώπου της Γ. Σαχινίδη ζήτησε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν άνανδρα πριν 4 χρόνια στα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Η Χρυσή Αυγή ζητά την σύλληψη των δραστών και την δικαίωση των θυμάτων.

Το "συνταγματικό τόξο" αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι διαθέτει επιλεκτική ευαισθησία αρνήθηκε να τιμήσει τα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από την συνεδρίαση ως ένδειξη διαμαρτυρίας.


Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τέσσερα χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.

Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου