ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Οι δημοσιογράφοι δεν είδαν την εντυπωσιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, αλλά «επεισόδια λόγω Μιχαλολιάκου»!

Μήνυμα Εθνικιστικής Νίκης 
από τα Τρίκαλα: 
Εκατοντάδες Έλληνες αποθέωσαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής 
Φωτορεπορτάζ


Εκατοντάδες Τρικαλινοί συνέρρευσαν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με κεντρικό ομιλητή τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.
Παρά τα "αντιφασιστικά" κελεύσματα και τους γνωστούς - αγνώστους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες που οργάνωσαν ακόμη μία παράνομη αντισυγκέντρωση, ο λαός των Τρικάλων έστειλε ηχηρό μήνυμα στήριξης στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό του.

Την δυναμική εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμούς οι βουλευτές του Κινήματος, Ευάγγελος Καρακώστας, Γιάννης Σαχινίδης, Σωτηρία Βλάχου, Ελένη Ζαρούλια και ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργος Μισιάκας, ο οποίος τόνισε τον πανικό του σάπιου κατεστημένου για την πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας πως οι Έλληνες εθνικιστές είναι η τελευταία ελπίδα του έθνους για επιβίωση.


Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή μοιράζει θέσεις Αγώνα και όχι "βουλευτιλίκια" και ότι η Χρυσή Αυγή είναι ιδέα, γι΄ αυτό και δεν νικιέται!


Τον Αρχηγό προλόγισε ο Συναγωνιστής από την Τοπική Τρικάλων, Χρήστος Τσιόλας, ο οποίος του δώρισε και 2 ιστορικούς πίνακες.Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απευθυνόμενος στο πλήθος και απαντώντας στο γνωστό σύνθημα: "Άκου Αρχηγέ..." σημείωσε πως οι απροσκύνητοι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είναι αυτοί που ξεφτίλισαν το σύστημα για ακόμη μια φορά.

Με αφορμή το δώρο από την Τοπική Τρικάλων ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως ο παππούς του είχε πολεμήσει το 1897 στον "ατυχή πόλεμο", καθώς και το 1912 για την Ελευθερία της Πατρίδος.Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως το 2013 οι Συναγωνιστές έδιναν Αγώνα μέσα από τα κελιά και ότι μέχρι σήμερα συνεχίζονται οι δολοφονικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους που μισεί το Έθνος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.


Δήλωσε πως είναι τιμή μας που ο Νεοδημοκράτης δήμαρχος ανακήρυξε τον ίδιο ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην πόλη, προαναγγέλλοντας διεκδίκηση του Δήμου Τρίκαλων από την Χρυσή Αυγή και κατάθεση ψηφοδελτίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.


Τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση όλων των ανθελληνικών νομοσχεδίων, ενώ στην συνέχεια ανέλυσε το αγροτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, μία βασική παράμετρος του οποίου είναι η διαγραφή των αγροτικών χρεών. Για τις αυριανές εκλογές στην "κεντροαριστερά" τόνισε πως η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι μη αναστρέψιμη και θα συνεχίζει να είναι πτωτική.


Παράλληλα, θύμισε πως τα ύπουλα σχέδια αποδόμησης της Χρυσής Αυγής και η λάσπη των νταβατζήδων της ενημέρωσης μαίνονται από το 2012 χωρίς αποτέλεσμα, ενώ αποκάλυψε πως 6 πρώην βουλευτές - που είχαν ψηφίσει Μνημόνια - ζήτησαν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, αλλά βρήκαν την πόρτα κλειστή! Τέλος, κάλεσε όλους να βρίσκονται σε Αγωνιστική εγρήγορση.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται με άπαντες τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου