ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ο ΣΙΟΡ ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΙ ΑΤΑΦΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ


Την νέα χρυσαυγιάδα που έστησαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί του συστήματος ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Γιώργου και του Μάνου, συνεχίζει ο… σιόρ Κοντονής (ή Κοντονέσκου, καθότι σπούδασε στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου…), μπερδεύοντας τον διακαή του πόθο για… εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, με την πραγματικότητα:

Μιλώντας, λοιπόν, στο ράδιο-Βαρδινογιάννης (Real fm), είπε τα εξής: «Φαίνεται ότι συνειδητοποιούν και οι ίδιοι ότι ο πολιτικός τους χρόνος έχει τελειώσει. Εγώ δεν θέλω να υπεισέλθω στα θέματα του δικαστηρίου και της δίκης και της ακροαματικής διαδικασίας, αλλά φαίνεται ότι οι συνεχείς αποκαλύψεις, οι οποίες γίνονται, τους έχουν προσδώσει έναν έντονο εκνευρισμό και πλέον ακόμα και να θέλουν να κρυφτούν δεν τους αφήνει η ίδια η ιδεολογία τους, η οποία είναι ιδεολογία βίας και αντιπαράθεσης με άθλια μέσα έναντι των όσων δεν συμφωνούν με αυτούς…».

Στην πραγματικότητα, ο πολιτικός χρόνος της πρώτης (και τελευταίας!) φοράς αριστερά είναι αυτός που έχει τελειώσει, αλλά παρατείνεται με… τεχνητές αναπνοές από τους διεθνείς τοκογλύφους της Ευρώπης και της Αμερικής, γιατί όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, οι αριστεροί και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους είναι οι πιο πρόθυμοι και οι πιο αποτελεσματικοί εκτελεστές των εντολών τους! Ωστόσο, η τεχνητή παράταση ζωής από τους Τραμπ, Μέρκελ, Σόρος και CIA μοιραία έχει ημερομηνία λήξεως. 

Κι όταν θα’ ρθει η ώρα της… κρίσεως(των εκλογών), το πεθαμένο κι άταφο πτώμα της αριστεράς θα κηδευθεί οριστικά και αμετάκλητα… εν τόπο χλοερό! Και τότε θα ξημερώσει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου