ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ

Η περίπτωσή τους θυμίζει την γνωστή λαϊκή ιστορία με την αλεπού και τον τράγο. 

Πανηγύριζαν όταν μας συνέλαβαν τον Σεπτέμβριο του 2013 με την γνωστή πολιτική σκευωρία του καθεστώτος Σαμαρά. 

Ακόμη και αριστεροί έβγαιναν, καθώς και έγκριτοι νομικοί και μιλούσαν για την αθωότητά μας και για το πόσο σαθρό είναι το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργανώσεως. 

Θυμίζουμε ότι ακόμη και ο Εφέτης Εισηγητής στο αρμόδιο συμβούλιο ζήτησε την απαλλαγή μας από την κατηγορία αυτή με την οποία τελικά παραπεμφθήκαμε με την ψήφο μίας δικαστού, η οποία έχει ήδη αποπεμφθεί από το δικαστικό σώμα γιατί κρίθηκε ανεπαρκής και απεδείχθη ότι είχε θάψει δεκάδες δικογραφίες.

Με αφορμή μία ακατάσχετη και τερατώδη ψευδολογία του “κουκουλοφόρου” μάρτυρα Α’, η οποία ανετράπη από τους συνηγόρους μας, πήραν τον λόγο κάποια πέραν της αριστεράς και μαζί με την αριστερά παπαγαλάκια και πανηγυρίζουν και πάλι ότι θα καταδικαστούμε.
 
Και δεν αρκούνται μόνον σε αυτό. Δεν αρκούνται στο ότι αμφισβητούν το τεκμήριο της αθωότητάς μας τασσόμενοι στην ίδια γραμμή (αυτοί οι “εθνικόφρονες” της πεντάρας) μαζί με τους αναρχοκομμουνιστές, την ΑΝΤΑΡΣΙΑ, τις οργανώσεις του Τζωρτζ Σορός και τους εθνομηδενιστές προχωρούν και πάρα πέρα ότι όχι μόνον θα καταδικαστούμε, αλλά ότι δεν θα λάβουμε μέρος και στις εκλογές και έτσι θα ανοίξει η λαμπρά λεωφόρος για το πολιτικό τους μέλλον!

Τα ίδια πίστευε και ο Σαμαράς τον Σεπτέμβριο του 2013 όπως ομολογεί ο γενικός γραμματέας της κυβερνήσεώς του στο γνωστό βίντεο Μπαλτάκου. Ήδη όμως έχουν περάσει τέσσερα και πλέον χρόνια και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει δυνατή και ασυμβίβαστη. Θα ήθελα να πω σε όλα αυτά τα γελοία ανθρωπάκια πρώην γλείφτες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, ότι μάταια ελπίζουν. 

Ακόμη και εάν τους κάναμε την χάρη να εξαφανιστούμε από μόνοι μας από την δημόσια ζωή, αυτοί δεν θα είχαν κανένα πολιτικό μέλλον. 

Δεν τους εμποδίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους εμποδίζει η κακομοιριά τους και το γεγονός ότι ήταν, είναι και θα είναι ένα πολιτικό τίποτε
!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


Αν θυμάστε, το 2014, πριν από τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, το σύστημα Σαμαρά, αφού απέτυχε με τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις να πάει την Χρυσή Αυγή «στο 2%», όπως επεδίωκε, έβγαζε βρώμες μέσω δημοσιογραφικών του παπαγάλων πως την τελευταία στιγμή ο Άρειος Πάγος δεν θα εγκρίνει τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής κι έτσι το Κίνημα δεν θα κατέλθει στις εκλογές! Φυσικά, τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη, αλλά είναι γεγονός πως λόγω των εντόνων φημών είχε προκληθεί μεγάλη σύγχυση στον κόσμο που σκόπευε να ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

Τώρα, οι ίδιοι κύκλοι κυκλοφορούν το ίδιο σενάριο για τις επόμενες εκλογές! Πιο συγκεκριμένα, στη γνωστή διαδικτυακή φωλιά των σαμαρόσκυλων, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Το μεγάλο κόλπο του Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή».

Το οποίο, αφού αρχίζει με το γνωστό παραμύθι, ότι «από το 2015 και μετά οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ήταν μια χαρά» (λες και μαζί με την Χρυσή Αυγή κι όχι με την νουδούλα του Σαμαρά ψήφισαν οι συριζοψεκασμένοι το νέο Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους, τον Παυλόπουλο για πρόεδρο δημοκρατίας, την αφέντρα Ζωή για πρόεδρο της βουλής, κ.ο.κ.), καταλήγει ότι «το Μέγαρο Μαξίμου περιμένει την ολοκλήρωση της δίκης τους επόμενους μήνες και την καταδίκη όχι μόνο του δολοφόνου Ρουπακιά αλλά και μελών της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης.

Μια καταδίκη για ηθική αυτουργία και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στα κορυφαία στελέχη θα τίναζε στον αέρα τη Χρυσή Αυγή αλλά και θα έδινε πάτημα στον Τσίπρα να κάνει το παιχνίδι του. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να κηρύξει την οργάνωση εκτός νόμου, επομένως να της απαγορεύσει να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές».

Μην τους πιστεύετε, εφαρμόζουν το ίδιο κόλπο μ’ αυτό του 2014! Και μάλιστα, την ώρα που η δίκη «δεν τους βγαίνει» και χρησιμοποιούν υποβολείς για να καθοδηγήσουν τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες!

Δε θα ξαναγίνεις πρωθυπουργός ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου