ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ATLANTIC COUNCIL–EURASIA CENTER (CIA): Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Μια δήθεν «έρευνα» του… ευαγούς ιδρύματος με την βαρύγδουπη ονομασία Atlantic Council – Eurasia Center (στην πραγματικότητα πρόκειται για την CIA), με θέμα την ρωσική επιρροή στην πολιτική σκηνή των χωρών του ευρωπαϊκού νότου και τους «δούρειους ίππους» της, είδε αυτές τις μέρες το φως της δημοσιότητας.

Εις ότι αφορά την Ελλάδα, η «έρευνα» της CIA χαρακτηρίζει «δούρειο ίππο» της Ρωσσίας την Χρυσή Αυγή. Ιδού τι γράφει σχετικά:

«Αξιωματούχοι της Χρυσής Αυγής έχουν επανειλημμένα αναφερθεί στους θρησκευτικούς δεσμούς που ενώνουν τους Έλληνες και τους Ρώσους. 


Ούσα αντιευρωπαϊκή και αντιαμερικανική, η Χρυσή Αυγή βλέπει τη Ρωσία ως “φυσικό σύμμαχο” της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, Αθήνα και Μόσχα μοιράζονται ευρεία κοινά συμφέροντα στα Βαλκάνια και την ανατολική Μεσόγειο, ως εκ τούτου η Ελλάδα θα έπρεπε να αποδεσμευτεί από τη Δύση και να προσφέρει στη Ρωσία μια έξοδο στις “θερμές θάλασσες”, με αντάλλαγμα τη ρωσική εγγύηση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας».

Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρες θέσεις στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, η οποία –υπό τις παρούσες συνθήκες- απαιτεί συμμαχία με την Ρωσσία. Από κει και πέρα, ας αφήσουν τα κόλπα περί «δούρειων ίππων» τα τσακάλια της CIA. 

H Χρυσή Αυγή είναι «δούρειος ίππος» του Ελληνισμού και μόνον!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου