ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ζήτω το ΟΧΙ των Ελλήνων! Η Χρυσή Αυγή στην στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε μετά την λήξη της στρατιωτικής παρέλασης από την Θεσσαλονίκη:


Οι Έλληνες που πήραν τα όπλα εκείνο το πρωινό του ΄40 πολέμησαν και νίκησαν, γιατί πίστευαν ακόμη σε Αξίες, γιατί υπερασπίζονταν το τρίπτυχο "Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια".

Και θα μνημονεύσω τα λόγια του μεγάλου Πατέρα εκείνης της Νίκης, του Πατέρα του ΟΧΙ, του Εθνικού κυβερνήτη, Στρατηγού Μεταξά

"Όλο το Έθνος ας εγερθή σύσσωμον. Θα νικήσωμεν. Αλλά διά τους Έλληνας υπέρ την Νίκην η Δόξα".

Αυτό είναι το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου. Όλο το Έθνος να εγερθεί σύσσωμο και να ξαναπούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ! ΟΧΙ στην υποταγή και την παρακμή. ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση, την ισλαμοποίηση και την λαθρομετανάστευση. 

ΟΧΙ στην διαγραφή της Ιστορίας και της Θρησκείας μας. ΟΧΙ στα ύπουλα σχέδια που εξυφαίνονται σε βάρος της Πατρίδας μας.

Ζήτω το ΟΧΙ των Ελλήνων! 

Ζήτω η αιωνία Ελλάς! 

Ομολογία από «τα Νέα»: Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου δεν πολέμησαν στο Έπος του 1940


Όταν ακόμη και ένας κατεξοχήν υπερασπιστής της Μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου» αναγκάζεται να παραδεχθεί την παντελή απουσία από την Εποποιία του 1940 στα βουνά της Βορείου Ηπείρου των ηγετών-«τοτέμ» των απανταχού «δημοκρατών», τότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το μέγεθος του προβλήματος.

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης γράφει τα εξής στα «Νέα», αναφερόμενος στο πώς αντιμετωπιζόταν στα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940: 

«Χαρακτηριστικό, που αποσιωπούνταν κομψά, ήταν ότι κανένας από τους πολιτικούς ηγέτες της εποχής –αν και όλοι βρίσκονταν σε ηλικία- δεν είχε συμμετάσχει στο έπος του ’40. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε απαλλαγείγια λόγους υγείας, ο Ανδρέας Παπανδρέου σπούδαζε στην Αμερική, ο Χαρίλαος Φλωράκης ήταν κιόλας κομμουνιστής και τους κομμουνιστές δεν τους έστελναν στο μέτωπο…»

Για να γίνουμε πιο ακριβείς στα λεγόμενα του Χωμενίδη, ο Καραμανλής είχε απαλλαγεί από τον Ελληνικό Στρατό λόγω κώφωσης. Εξ ου και το… παρατσούκλι «κουφός εθνάρχης» που του είχαν προσάψει κάποιοι στο παρελθόν. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν υπηρέτησε ποτέ την θητεία του στον Ελληνικό Στρατό, αλλά «διέπρεψε» ως ναύτης στο αμερικανικό ναυτικό. Όσο για τον Φλωράκη, παρά τα όσα υποστηρίζει ο Χωμενίδης, υπηρέτησε την θητεία του στον Ελληνικό Στρατό, αλλά το αν ήταν στην πρώτη γραμμή του μετώπου είναι άγνωστο.

Στο μέτωπο, πάντως, η κυβέρνηση Μεταξά δεν έστελνε μόνο όσους θεωρούσε ότι η παρουσία τους εκεί μόνο κακό θα έκανε και όχι καλό στην συνοχή του Στρατεύματος με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Μην ξεχνάμε ότι τότε ήταν και η εποχή που ίσχυε ακόμη το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης. Συνοψίζοντας, λοιπόν, οι «Ιερές Αγελάδες» της Μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου» ήταν απόντες από το Εθνικό Προσκλητήριο και 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο «ανώνυμος» Ελληνικός Λαός, με άξιο πρωτεργάτη τον Ιωάννη Μεταξά, ήταν αυτός που έγραψε μια ακόμη ένδοξη σελίδα Ιστορία για το Έθνος μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου