ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ!



Αλλού τα κακαρίσματα, κι αλλού γεννούν οι κότες! 

Κρεμάλες προαναγγέλλουν κάθε τόσο οι αβροδίαιτοι γόνοι των υπουργών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν… επαναστάτες («φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες»), αλλά κρεμάλες δε φαίνονται στον ορίζοντα. 

Όλο λάδι, λάδι, κι από… τηγανίτες τίποτα, είναι τα συντρόφια… Αντίθετα, τις έστησαν αλλοδαποί στην πλατεία Κλαυθμώνος και κρέμασαν έναν δικό τους, για αρχή!

Έτσι, δύο αλλοδαποί, ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός κρέμασαν αλλοδαπό στην πλατεία Κλαυθμώνος το απόγευμα του Σαββάτου!

Περί του συμβάντος, ένας πολίτης τηλεφώνησε στην αστυνομία στις 19:25 το απόγευμα του Σαββάτου και ενημέρωσε για την ύπαρξη ενός κρεμασμένου άντρα στην πλατεία δίπλα ακριβώς από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών.

Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν μπροστά σ’ έναν κρεμασμένο άνδρα, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν εκεί κοντά σε κατάσταση μέθης, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας κρεμάστηκε μόνος του κι αυτοί προσπάθησαν να τον ξεκρεμάσουν.

Σύμφωνα όμως με τα όσα είπε ο μάρτυρας που κάλεσε την αστυνομία, προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο προαναφερομένων με το θύμα (του οποίου η ταυτότητα είναι άγνωστη…), που είχε ως αποτέλεσμα να στήσουν μια αυτοσχέδια θηλιά σ’ ένα δέντρο και να τον κρεμάσουν!

Ωστόσο, σύμφωνα με κάποια άλλη μαρτυρία, και οι τρεις –θύτες και θύμα- ήταν μεθυσμένοι και πως οι δυο κρέμασαν το θύμα στο δέντρο με τη συγκατάθεσή του, για πλάκα, αλλά μετά δεν μπορούσαν να τον ξεκρεμάσουν!

Όπως κι αν έχει το πράγμα, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν στην χώρα για πρώτη φορά, δείγμα ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου