ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση Σύριζα κατά Χρυσής Αυγής για... το ξύλο που έφαγαν οι αναρχοκομμουνιστές παρακρατικοί από αγανακτισμένους Ρεθυμνιώτες



Προφανώς, όλοι θυμάστε το… ξύλο που έριξαν προχθές οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του Ρεθύμνου στα παρακρατικά κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου (στην πλειοψηφία τους φοιτηταριό…), που θέλησαν να τους τρομοκρατήσουν, για να σκύψουν το κεφάλι και να αποδεχθούν τον ερχομό 2.000 «προσφύγων» (για αρχή…) στην Κρήτη.

Ε, λοιπόν, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το για ποιους «δουλεύουν» αυτοί οι επίστρατοι, ο ζητω-μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη, που συνεχάρη τους Ρεθυμνιώτες: 

«Η υπόδικη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, προέβη σήμερα στην πολλοστή αποκάλυψη για την ιδεολογία της, τις πρακτικές της, το πραγματικό της πρόσωπο. Μέσα στη Βουλή, διά του εκπροσώπου της, Κασιδιάρη, μεταξύ άλλων συνεχάρη «πολίτες του Ρεθύμνου», που, προ ολίγων ημερών, «έδωσαν άγριο ξύλο» σε πολίτες που συμμετείχαν σε κινητοποίηση κατά του φασισμού. 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για κάθε δημοκρατικό πολίτη», σημειώνει, αποτελεί ύψιστο καθήκον οι ιδεολογικοί απόγονοι των συνεργατών των Ναζί, να απομονωθούν κοινωνικά και πολιτικά, και να καταλήξουν εκεί που ανήκουν, στα σκοτάδια της Ιστορίας».

Σταλινικά και –μονίμως στημένα στα τέσσερα- μερκελικά υποκείμενα, σκασμός!

Και μαζέψτε επιτέλους τα παρακρατικά σκυλιά σας, γιατί ο λαός… αγρίεψε κι όπου τα βλέπει θα τα παίρνει… παραμάζωμα!

Πονάνε οι… μαγκουριές;

 Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου