ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Τζαμί στην Αθήνα σε χρόνο μηδέν (6 μήνες) στήνει το ανθελληνικό τόξο Σύριζα-Ανέλ-Νδ! Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή

Τζαμί στην Αθήνα σε χρόνο μηδέν (6 μήνες) στήνει το ανθελληνικό τόξο Σύριζα-Ανέλ-Νδ! Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή
Τις επόμενες ημέρες αρχίζει η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, με τη μετασκευή παλαιού κτιρίου που έχει παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό, μετά από… σκληρούς αγώνες που έδωσε σύσσωμο το… συνταγματικό τόξο (ΣΥΡΙΖΑ, νουδούλα, κόμμα Καμμένου, ΚΚΕ, κ.λπ.)!

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου –που μαζί με τον ΦΠΑ ανέρχεται σε 887 χιλιάδες ευρώ, από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων- ενώ οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε έξι μήνες – τι ταχύτης!.

Αυτές τις μέρες, υπεγράφη συμφωνητικό μεταξύ της Διεύθυνσης Κτιριακών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου κοινοπραξίας, στην οποία συμμετέχουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες – των «νταβατζήδων», που τάχα θα… πατάξουν ο χοντρός κι ο λιγνός.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αμανατίδης που δήλωσε ότι με το τζαμί θα βελτιωθεί η… εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό!

Εν συνεχεία, το ένα τζαμί θα φέρει τ’ άλλο…

Αλλά, μπορεί να φέρουν και την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, μέσω της αφύπνισης του Ελληνικού Λαού!
















Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου