ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ ληστεύει μέχρι και τους εργαζομένους του!



Η εγκληματική συμμορία ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά λίστα κλοπής του ιδρώτα του Ελληνικού Λαού: ο Νικόλαος Σαλαγιάννης, γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης σε φυλάκιση έξι μηνών, για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στην τελευταία υπάλληλο της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος!

Η είδηση βεβαίως, πέρασε στα ψιλά ή αποσιωπήθηκε από τα «έγκριτα και αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ανίερη συμμαχία των κομμάτων του «συνταγματικού» τόξου και του μιντιακού κατεστημένου κατά της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατέθεσε στον Άρειο Πάγο φάκελο με τη μαύρη τρύπα εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, φάκελος ο οποίος βρίσκεται κλειδωμένος σε κάποιο συρτάρι μέχρι την ημέρα εκείνη που ο Λαός μας θα δώσει την δύναμη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να εκκινήσει την πολιτική κάθαρση στον τόπο.

Για όσους δεν θυμούνται μάλιστα, την επομένη της κατάθεσης του φακέλου στον Άρειο Πάγο, η ΝΔ του Σαμαρά εξαπέλυσε την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, επιχειρώντας να βγάλει από την δύσκολη θέση τον κυβερνητικό της εταίρο Βενιζέλο.

Οι κλέφτες παραμένουν έως σήμερα ατιμώρητοι με ευθύνη της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς, συνεχίζοντας την καταλήστευση των δημόσιων ταμείων και των μισθών των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου