ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Θεσσαλικά ΜΜΕ: Προβληματίζει αρκετούς η μαζικότητα των πρόσφατων συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής


Ακολουθούν τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων trikalanews.gr, trikalaola.gr και energospolitis.gr από την δυναμική εκδήλωση στα Τρίκαλα

Πολιτική εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» με σφοδρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα. Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, πολιτική εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» με θέμα «Ο αγροτικός τομέας ως βάση της Εθνικής 
οικονομίας».


Ομιλητές ήταν ο Βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, και ο Ευρωβουλευτής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χρήστος Τσιόλας.


Ο κ. Τσιόλας ευχήθηκε κάποτε να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα Τρίκαλα παρουσία του Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «είμαστε μια δυναμωμένη γροθιά που δεν σπάει με τίποτα, δυνατοί και ετοιμοπόλεμοι». 

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε πως «το 7% των προηγούμενων εκλογών δεν ήταν τίποτα, ήδη το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι διψήφιο» και τόνισε «κουραστήκαμε και σιχαθήκαμε να βλέπουμε να ξεπουλάνε την πατρίδα και να μας δουλεύουν κιόλας ότι μας σώζουν».


Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Κασιδιάρης, αναφέρθηκε στην δικαστική απόφαση που του απαγορεύει συμμετοχή σε πολιτικές εκδηλώσεις της «Χρυσής Αυγής», λέγοντας πως «είμαι εδώ ως … συγγραφέας για να σας παρουσιάσω το βιβλίο μου που περιγράφει τα όσα πέρασα στο … “κολέγιο” που με κλείσανε και όπου έκανα το … “μεταπτυχιακό” μου, περιγράφοντας με …γλαφυρό τρόπο την συνάντηση που είχε στο … “κολέγιο” με την κ. Ρεπούση. 

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο χαρακτήρισε «βλάκα και προδότη» τον Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα ότι «είναι το όργανο της Μέρκελ που χρησιμοποιήθηκε για να περάσει το 4ο Μνημόνιο που αν το περνούσε η Ν.Δ. με το ΠαΣοΚ θα έπεφταν και τα …τσιμέντα».

Για τον… συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «πολιτικό παχύδερμο, τον Γιώργο Παπανδρέου «υπερκατανωλωτή… χασίς τον βλέπαμε στην Βουλή σε τι κατάσταση ήταν» ,τον Κυριάκο Μητσοτάκη«προερχόμενο από εκείνους που καταλήστευσαν την Ελλάδα μέσω Siemens», το ΠαΣοΚ «εγκληματική οργάνωση με μίζες μέσω Τσουκάτου», για τον ΄Αδωνι Γεωργιάδη «μπουμπούκο» τον ανέβαζε «μπουμπούκο» τον κατέβαζε και τόνισε «όλοι αυτοί θα πληρώσουν για το ξεπούλημα της χώρας».

Αφού περιέγραψε τραγελαφικές καταστάσεις στο Κοινοβούλιο, επιτέθηκε στο Σύμφωνο Συμβίωσης, στην ΕΡΤ και στον Αντιρατσιστικό Νόμο. Για τον τελευταίο τόνισε «θα τον καταργήσουμε γιατί ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα με αυτόν τον Νόμο , είναι αυτός σε βάρος των Ελλήνων». 

Αναφέρθηκε με περιφρονητικούς χαρακτηρισμούς στην στρατιωτική θητεία του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πιο σκληρή θητεία έκανε η … Αλίκη Βουγιουκλάκη από ότι ο Τσίπρας»

Για τους αγρότες τόνισε πως «η Χρυσή Αυγή θέλει να στρέψει τους Έλληνες στον πρωτογενή τομέα γιατί χωρίς αυτόν δεν υπάρχει δύναμη της χώρας» και σχολίασε πως «ένας αγρότης με τα ίδια εισοδήματα με τον μισθό Βουλευτή, πληρώνει …420% μεγαλύτερο φόρο από ότι ο Βουλευτής». Η εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με τους ομιλητές και το ακροατήριο να απαγγέλουν τον Εθνικό Ύμνο.

trikalanews.gr

Σκληρή γλώσσα για τους πολιτικούς αντιπάλους του χρησιμοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν άφησε κανέναν «αβάφτιστο» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης, σε ομιλία του στη συγκέντρωση-ενημέρωση της Χρυσής Αυγής που έγινε χθες βράδυ στα Τρίκαλα.

Ο κ. Κασιδιάρης χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τους πολιτικούς της εξουσίας και της αντιπολίτευσης, μιλώντας βασικά για το Αγροτικό Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, μαζί με τον Ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Επιτήδειο. 

Αναφέρθηκε και στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς και στο περιεχόμενο του νέο του βιβλίο που εξέδωσε.





Βίντεο από την εκδήλωση


Ομιλίες από την εκδήλωση 


Ομιλία του εκπροσώπου Τύπου


Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά στο trikalaola.gr για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις


trikalaola.gr

Σε μεγάλο ακροατήριο η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στα Τρίκαλα

Με ακροατήριο πέραν του αναμενόμενου, όχι μόνο λόγω του πλήθους του κόσμου, αλλά και των προσώπων που προσήλθαν, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο «Αετών Μέλαθρον» η εκδήλωση με θέμα «Ο αγροτικός τομέας ως βάση της Εθνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Τρικάλων της Χρυσής Αυγής με ομιλητές τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, και τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χρήστος Τσιόλας. Η παρουσία του κόσμου και ειδικά η σύνθεση του ακροατηρίου, ίσως θα έπρεπε να προβληματίσει αρκετούς, για το ποιος τελικά θέτει σε κίνδυνο την Δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή ή τα κόμματα που με τις πολιτικές τους οδηγούν τον κόσμο σε αυτή.







energospolitis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου