ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

exormhsh-skaramagka


Όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως, το… τιμημένο κουκουέ, αντιπρόσωπος των νεοταξίτικων συμφερόντων στην Ελλάδα, ετοιμάζει μεγάλο γλέντι αύριο και μεθαύριο στο πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια, με τραγούδια από την… Μαδαγασκάρη, την… Σρι Λάνκα και την Βουλγαρία (κομιτατζήδικα).

Για το λόγο αυτόν, έβγαλε και «ιδιαίτερο κάλεσμα συμμετοχής» για τα «προσφυγάκια», στις γλώσσες τους, τα οποία μοίρασαν οι κνίτες μέσα στα hot spots της Αττικής. 

Τα φυλλάδια γράφουν μεταξύ άλλων και τα εξής: 

«Εμείς είμαστε εδώ μαζί σας από την πρώτη στιγμή που ήρθατε στην Ελλάδα. Σας καλούμε όλους στο πολιτικό – πολιτιστικό διήμερο εκδηλώσεων που θα οργανώσουμε. Ελάτε με τις οικογένειές σας, ελάτε να συζητήσουμε, αλλά και να διασκεδάσουμε. Θα λειτουργεί ξεχωριστός χώρος για τα μικρά παιδιά. Πρόσφυγα και Μετανάστη, εμπιστέψου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας».

Μάλιστα, στη διαδικτυακή χαβούζα των δισεκατομμυριούχων σταλινοτσολιάδων του Περισσού, παρουσιάζεται ένα δείγμα του φυλλαδίου προς τα «προσφυγάκια», αλλά γραμμένο στην ελληνική γλώσσα.

Δύο σύντομα ερωτήματα:

1ον) Γιατί κομμούνια δεν εμφανίζετε τα φυλλάδια που έχετε εκδώσει στις γλώσσες των «προσφύγων»;

2ον) Γιατί άθεα κομμούνια στα φυλλάδια που μοιράζετε δεν υπάρχει σφυροδρέπανο; 

Φοβόσαστε μήπως το δουν τα «προσφυγάκια» και ως καλοί μουσουλμάνοι, σας πάρουν στο… κυνήγι;


......Ένα είναι σίγουρο. Σύντομα θ' ανοίξει ο φάκελος ΚΚΕ. Στην εποχή του ίντερνετ και της τηλεόρασης τίποτε δεν μένει κρυφό, όταν αποφασίζεται από τον κόσμο ν' ανοίξει το "στόμα" του. Θα δούμε με ποιών εντολές ξεκίνησε ένας εμφύλιος —εκ των προτέρων καταδικασμένος— ανθρωποσφαγή σ' έναν κόσμο ο οποίος είχε ήδη "μοιραστεί" και δεν υπήρχε πιθανότητα ν' αλλάξει τίποτε. Θα δούμε ποιοι σκότωσαν ποιους και για ποια κέρδη. Θα δούμε την υπόθεση Μπελογιάννη. Θα δούμε την υπόθεση Λαμπράκη. Δεν μπορεί. Κάποιον λόγο θα είχε για να κρύβεται —ακόμα και μέσα στη Σιβηρία— ένα "σκουλήκι" σαν τον Ζαχαριάδη.

Το ΚΚΕ θα μας παραχωρήσει προς μελέτη τα αρχεία του "σπιτιού του λαού"; Αυτή δεν είναι που διαμαρτύρεται σε Αμερικανούς και Βρετανούς για τα κλειστά αρχεία τους; Ας δώσει το καλό παράδειγμα η ίδια. Ας δώσει πρόσβαση στα αρχεία του ΚΚΕ. Ας δώσει στη δημοσιότητα την αλληλογραφία των Σοβιετικών με τους ηγέτες του ΚΚΕ. Ας δώσει στη δημοσιότητα την αλληλογραφία των εξόριστων ηγετών του ΚΚΕ με τον κομματικό μηχανισμό της εποχής της παρανομίας. Να δούμε ποιοι ήταν Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες. Να δούμε ποιοι ήταν έμμισθοι υπάλληλοι της KGB. Να δούμε ποιοι ήταν "χορηγοί" πληροφοριών της ελληνικής κρατικής ασφάλειας. Να δούμε επιτέλους ποιοι είναι αυτοί που εδώ και δεκαετίες μπαίνουν επικεφαλείς στις πορείες διαμαρτυρίας του ελληνικού δημοκρατικού λαού.

Αυτά τα αρχεία είναι όλο το ζητούμενο. Ο τρόμος του ΚΚΕ είναι να μην πέσουν αυτά τα αρχεία σε ξένα χέρια. Αυτά τα αρχεία είναι ο λόγος της θωράκισης του "σπιτιού" του λαού. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα κάγκελα. Σε μια επικίνδυνη στιγμή να καθυστερήσουν τον κόσμο, ώστε η ηγεσία να προλάβει να κάψει ή να φυγαδέψει αυτά τα αρχεία. Αυτό φοβάται το ΚΚΕ. Φοβάται μήπως βρεθεί σε αδυναμία να προστατεύσει τα αρχεία που φυλάσσονται στο σταλινικό "μαυσωλείο" του Περισσού.

Τα αρχεία, τα οποία αποκαλύπτουν τις προδοσίες του και τις δολοφονίες του. Τα αρχεία, που είναι χρήσιμα στην καθημερινότητα του σταλινικού κόμματος για την άσκηση εξουσίας μέσω του εκβιασμού των στελεχών του, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνα αν δημοσιοποιηθούν. Αν αυτά τα αρχεία πέσουν σε ξένα χέρια, πολλά "συντρόφια" θα ψάχνουν διαβατήρια σ' έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει πλέον ο προορισμός της Σοβιετικής Ένωσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου