ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ!

4567



Μια φορά κι έναν καιρό, τα κορίτσια των καταγωγίων της Τρούμπας προσδοκούσαν τον ερχομό του 6ου Στόλου. Κι όταν ο Στόλος έφτανε στον Πειραιά, έπεφτε το σύνθημα «Κορίτσια, ο Στόλος» και τα κορίτσια πλημμύριζαν το λιμάνι.

Στις μέρες μας, ο ερχομός του Αμερικάνικου Στόλου δεν συγκινεί πλέον τα κορίτσια, αλλά τους υπουργούς των καταγωγίων της σύγχρονης Τρούμπας, που σπεύδουν αεροπορικώς (για να… προλάβουν) να τον θαυμάσουν από κοντά!

Ιδού η σχετική είδηση από τον «Βηματοδότη»:

«Υπουργοί σε αεροπλανοφόρο

Στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας αφίχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης δύο υπουργοί και οι μηχανές του μεταφορικού αεροσκάφους C-27j της Πολεμικής Αεροπορίας άναψαν. Ήταν οι υπουργοί Π. Κουρουμπλής και Π. Καμμένος που επρόκειτο να πάνε αεροπορικώς στη βάση της Σούδας για να επισκεφθούν το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Uss Harry S. Truman (CVN-75), το οποίο έχει αγκυροβολήσει στην προβλήτα Κ14. 

Το πλήρωμά του αποτελείται από 4.500 αξιωματικούς και ναύτες και μεταφέρει 90 μαχητικά και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, ενώ διαθέτει μία τρομακτική δύναμη πυρός. 

Αυτή την περίοδο στη χώρα μας βρίσκονται αρκετά αμερικανικά πολεμικά πλοία: το αντιτορπιλικό USS Bulkeley (DDG 84) στη Σαντορίνη, ενώ στη Ρόδο βρίσκεται ήδη το καταδρομικό USS Anzio (CG 68). Τα πλοία ενώνονται με το αντιτορπιλικό USS Gonzalez (DDG 66), που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Σούδας…».

Όχι πέστε μου, το περιμένατε να γεμίσει η Ελλάδα αμερικάνικα πολεμικά πλοία, επί «πρώτης / δεύτερης φοράς αριστερά» και να σπεύδουν οι υπουργοί της να τα καλωσορίσουν; 

Δεν είναι… θαύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου