ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Πού να σφίξουν και άλλο οι ζέστες....

Ο Θεοχαρόπουλος της Ρημάδ θέλει να γίνει αρχηγός της «ενιαίας Κεντροαριστεράς»



Μέσα στον αφόρητο καύσωνα κάθε όαση δροσιάς είναι καλοδεχούμενη, ακόμη κι αν αυτή έχει πολιτικό περιεχόμενο.

Η είδηση, λοιπόν, ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος «εκδήλωσε τη διαθεσιμότητά του για τη θέση του επικεφαλής του νέου σχήματος μετά τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη που το έχουν υπαινιχθεί», προκάλεσε πραγματική ψυχρολουσία, η οποία είναι απαραίτητη στις καιρικές συνθήκες που διανύουμε.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι, τέλος πάντων, αυτός ο Θεοχαρόπουλος, ο οποίος θυμίζοντας την γνωστή παροιμία με την μύγα και τον κόσμο όλο θέλει να γίνει και επικεφαλής της… ενιαίας Κεντροαριστεράς, να θυμίσουμε ότι είναι ο διάδοχος του Φώτη Κουβέλη στην προεδρία του ρημαδιού της ΔΗΜΑΡ.

Το κομματίδιο αυτό εισέπραξε ένα… μεγαλοπρεπές 0,5% στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και τον Σεπτέμβριο «συνεργάστηκε» (διαβάζεται και ως ξεπουλήθηκε) με το ΠΑΣΟΚ, εξαργυρώνοντας μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο, αυτή του Επικρατείας, την οποία και καρπώθηκε ο ίδιος ο Θεοχαρόπουλος.

Τώρα, το «νούμερο» αυτό είδε τον εαυτό του ως επιτυχημένο πολιτικό παράγοντα και επιζητεί αρχηγική (!) θέση στο νέο μόρφωμα της Κεντροαριστεράς που ετοιμάζεται. 

Μπήκε ο Θεοχαρόπουλος στην Βουλή και θέλει να γίνει και αρχηγός υπαρκτής πολιτικής κατάστασης ή η εκδοχή της μύγας και του κόσμου σε (μικρό) κομματικό επίπεδο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

.......άλλοστε είμαστε όλοι μια μνημονιακή παρέα  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου