ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Συνυπεύθυνη η ψοφοδεξιά με τον Σύριζα για το νέο Μνημόνιο - Αδίκως διαμαρτύρεται...



Στη Χώρα των λωτοφάγων θεωρεί ότι βρίσκεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Λες και δεν έβαλε κι αυτός την υπογραφή του στο νέο Μνημόνιο στις 14 Αυγούστου, βγαίνει τώρα και διαμαρτύρεται κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει αποκρύψει από τον Ελληνικό Λαό πρόσθετα μέτρα, τα οποία συνοδεύουν το Μνημόνιο και διεμήνυσε προς το Μαξίμου να μη διανοηθεί να φέρει νέα μέτρα στο Κοινοβούλιο.

Ο Μεϊμαράκης στη δήλωσή του τόνισε: «Πριν από λίγες ημέρες ο κ.Τσίπρας, που είχε επισκεφθεί την Αμερική, μας έλεγε ότι βρήκε ευήκοα ώτα και ο κ.Σταθάκης είχε επισκεφθεί το ΔΝΤ. Τώρα το ΔΝΤ μας στέλνει εγκύκλιο για να ληφθούν νέα μέτρα πάνω από 1 δις. ευρώ. 

Αυτές, φαίνεται, είναι οι «ουρές» που του έλεγα χθες και επιβεβαιωθήκαμε σήμερα. 

Να μη διανοηθούν να φέρουν επιπλέον μέτρα στη Βουλή και ταυτόχρονα, επειδή ακούω ότι το νομοσχέδιο που θα έρθει θα έχει ένα άρθρο, να του πω ότι η δημοκρατική λειτουργία της Βουλής με αυτόν τον τρόπο δεν επιβεβαιώνεται και η διάθεσή του είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που μας ανέπτυξε».

Από την εμπειρία των δύο προηγούμενων Μνημονίων (τα οποία, επίσης, είχε ψηφίσει τόσο αυτός όσο και η ΝΔ ) ο Μεϊμαράκης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η εφαρμογή τους έφερνε πάντοτε νέα επιπρόσθετα μέτρα.

Μπορεί, λοιπόν, για ευνόητους πολιτικάντικους λόγους να επιχειρεί τώρα η ΝΔ να παραστήσει την… αντιδρούσα στις παρενέργειες (και) του τρίτου Μνημονίου, αλλά γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει.

Από, την στιγμή, λοιπόν, που στις 13 Ιουλίου, «εξουσιοδότησε» τον Τσίπρα να φέρει «οποιαδήποτε συμφωνία» και στις 14 Αυγούστου ψήφισε «δαγκωτό» το τρίτο Μνημόνιο, είναι συνυπεύθυνη για τη νέα δυστυχία και απόγνωση που αυτό θα προξενήσει στην Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου