ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Έρμαιο των ακροαριστερών προσταγών ο νέος υπουργός Προ.πο, Τόσκας: Καταργεί την ομάδα ΔΕΛΤΑ



Το πάγιο αίτημα των ακροαριστερών και αναρχικών παρακρατικών για κατάργηση της ομάδος ΔΕΛΤΑ, ανακοίνωσε πως θα κάνει πράξη ο νέος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ.,πρώην Πασόκος και νυν Συριζαίος Ν. Τόσκας.

Σε ένα δημοκρατικοφανές παραλήρημα που θύμισε τις πιο σκοτεινές μέρες Δένδια στο υπουργείο, ο Ν. Τόσκας όχι μόνο ανακοίνωσε την κατάργηση της ομάδος ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ., αλλά καθησύχασε αριστεριστές μπαχαλάκηδες και δημοσιογράφους πως «δεν θα σταματήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη σε βάρος αστυνομικών που υπηρετούν στη συγκεκριμένη μονάδα»!

Όπως γράφουν μάλιστα τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης "ο αναπληρωτής υπουργός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Χρυσή Αυγή και τις άλλες... ακροδεξιές οργανώσεις, ότι δεν θα ανεχθεί να υποκαταστήσει κανείς το ρόλο της Αστυνομίας".

Να ενημερώσει κάποιος τον τέως πασοκτζή και νυν συριζαίο υπουργό, πως η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα της χώρας και εκπροσωπεί περί το μισό εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες. Όταν θα αναφέρεται σε οργανώσεις να απευθύνεται στο κόμμα του, τις συνιστώσες και τις ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις που εκείνο καλύπτει παντοιοτρόπως.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, θέτουμε το ερώτημα προς τον κύριο Τόσκα: είχε, ναι ή όχι, υπογράψει ο πρόεδρος του και σημερινός πρωθυπουργός Α. Τσίπρας υπογράψει αίτημα αποφυλάκισης για τον μέχρι χθες καταζητούμενο αναρχικό αρχιτρομοκράτη Ασπιώτη;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου