ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Απορείτε ακόμα πως τα μνημονιακά κόμματα πήραν τόσο μεγάλα ποσοστά στις εκλογές;

ΟΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ! 
5.000 ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 
ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2.800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ


Την ίδια ώρα που οι μνημονιακοί κυβερνήτες –χτεσινοί και σημερινοί- μας μιλάνε για το «μονόδρομο» του Μνημονίου και της λιτότητας και η πλειοψηφία των Ελλήνων βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας (ενώ δεν είναι λίγοι κι αυτοί που ζουν υπό συνθήκες απόλυτης ένδειας, με κομμένο ρεύμα κ.λπ.), αποκαλύπτεται ότι 5.000 δημόσιοι υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) εξακολουθούν να παίρνουν 2.800 ευρώ καθαρά στην τσέπη!!!

Οι δημόσιοι αυτοί υπάλληλοι, είχαν συνδέσει τις μισθολογικές τους απολαβές με αυτές των γενικών γραμματέων των υπουργείων, κι έτσι είχαν τις ίδιες απολαβές.

Ερώτημα: γνώριζε τι γινόταν το μνημονιακό «κράτος», που υποτίθεται ότι βγάζει «κι από τη μύγα ξύγκι» κι ετοιμάζεται να κάνει «περικοπές» ακόμα και στις κατώτατες συντάξεις, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των «δανειστών» μας;

«Σύμφωνα με πληροφορίες, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε γνώση του φαινομένου, όμως αγνοούσε την έκτασή του». Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα, σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ!

Τα οποία καθεστωτικά ΜΜΕ, αναφέρουν επίσης ότι: «Η διόρθωση αυτής της κατάστασης θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τις μειώσεις των μισθών υπουργών και βουλευτών, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τον επόμενο μήνα στη Βουλή…».

Δηλαδή, ότι έγινε, έγινε, όσα πήραν, πήραν και δεν τρέχει τίποτα! Από τον άλλο μήνα θα… διορθωθεί η κατάσταση, αλλά δε θα υποχρεωθούν όλοι αυτοί να επιστρέψουν στα δημόσια ταμεία αυτά που δεν έπρεπε να παίρνουν! Γιατί άραγε; Πολύ απλά, γιατί είναι οι ευνοούμενοι του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος!

Και πόσοι άλλοι ακόμα –ευνοούμενοι του καθεστώτος, φυσικά-εξακολουθούν να αρμέγουν τα κρατικά ταμεία, αλλά δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί;


Απορείτε ακόμα πως τα μνημονιακά κόμματα πήραν τόσο μεγάλα ποσοστά στις εκλογές;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου