ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ



Μια φοβερή δήλωση που αναθεωρεί την ιστορία και κουρελιάζει τους διαφόρους «αντιρατσιστικούς» νόμους, έκανε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, κατά την διάρκεια των εργασιών του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Νετανιάχου, ο Αδόλφος Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, αλλά να τους απελάσει από την Γερμανία και την Ευρώπη και ότι την «ιδέα» του ολοκαυτώματος του την έδωσε ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί, κατά την συνάντησή τους, τον Νοέμβριο του 1941. Ιδού η πλήρης δήλωση:

«Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους εκείνη την εποχή, ήθελε να τους απελάσει. Και ο Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί πήγε στον Χίτλερ και του είπε: “Αν τους απελάσεις θα έρθουν εδώ”. “Και τι πρέπει να κάνω μαζί τους;”, ρώτησε ο Χίτλερ. Εκείνος του απάντησε “να τους κάψεις”».

Η δήλωση Νετανιάχου δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις από σιωνιστικούς κύκλους, στο Ισραήλ και παγκοσμίως. Μάλιστα, ο επικεφαλής της ισραηλινής αντιπολίτευσης, Ισαάκ Χερτζόγκ απαίτησε από τον Νετανιάχου να… επανορθώσει!!!

Ότι κι αν γίνει τώρα, η δήλωση Νετανιάχου έγινε, καταγράφηκε και δεν αλλάζει. Πλέον, το λόγο έχουν οι καθ’ ύλη αρμόδιοι: οι ιστορικοί!

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προχωρά σε ανάλογες δηλώσεις, καθώς το 2012 είχε χαρακτηρίσει τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ «αρχιτέκτονα του ολοκαυτώματος».

Αντίοχος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου