ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ» (VID)



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:

"Η απόφαση να μην συμμετέχω σήμερα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δικαιώνεται απόλυτα από όσα αποφασίστηκαν. 

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα, κόμματα τα οποία έλεγαν ότι το ΟΧΙ της Κυριακής της 5ης Ιουλίου θα αποτελεί εθνική καταστροφή, σήμερα αποτελεί σωτηρία και συμφωνία όλων προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια νέα διαπραγμάτευση.

Η Χρυσή Αυγή δεν δίνει λευκή επιταγή να διαπραγματευτεί το μέλλον του Έθνους στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απεδείχθη εθνικά επικίνδυνος και ανεύθυνος με αποτέλεσμα να έχουμε κλειστές τράπεζες και μια οικονομία σε κατάρρευση.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει συνεπής στην γραμμή της, στην γραμμή που ο ελληνικός λαός δύο φορές στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου επέλεξε: ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, ΟΧΙ στην οποιαδήποτε συμφωνία διέπεται από το αποικιοκρατικό αγγλικό δίκαιο.

Η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη εκείνη που θα αποτελέσει την εθνική αντίσταση ενάντια στα εθνοκτόνα μνημόνια".


Ο Λαός υπερήφανα είπε «ΟΧΙ» στην μνημονιακή πρόταση Γιούνκερ, αγνοώντας το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν η κυβέρνηση είχε υποβάλλει δικό της μνημονιακό σχέδιο, που ταυτιζόταν κατά 90% με το σχέδιο αυτό.

Ο Λαός τους απεύθυνε σαφέστατη προειδοποίηση με το δημοψήφισμα να αφήσουν τις κωλοτούμπες και να προχωρήσουν άμεσα στην κατάργηση του μνημονίου, όπως είχαν προεκλογικά υποσχεθεί.

Αντ' αυτού αυτοί προβαίνουν σε μία πρωτοφανή κοροϊδία εναντίον του Ελληνικού Λαού, πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες έχοντας στις βαλίτσες τους την πρόταση Γιούνκερ. 


Η κοροϊδία είναι τόσο μεγάλη που ανάγκασε τον Θεοδωράκη του Μπόμπολα να προβεί σε κίνηση αβρότητας προς τον Τσίπρα, κάνοντας αυτός την πρόταση να μην βγουν στην δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης, έως ότου έχει υπογραφεί το νέο μνημόνιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου