ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η «στρατευμένη τηλεόραση» και η υποκρισία της «Αυγής». Ιδού ποια είναι η «Επιτροπή του ΝΑΙ» στην υποταγή των Μνημονίων - Φωτογραφίες



«Στρατευμένη τηλεόραση» χαρακτηρίζει η «Αυγή» την συστημ(ατ)ική προπαγάνδα των περισσοτέρων ΜΜΕ υπέρ του «ναι» για το επερχόμενο δημοψήφισμα(;) της Κυριακής. 

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, αναφερόμενη στο Μega γράφει τα εξής:

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Δελτίο Ειδήσεων του Mega: ένας συνεχής βομβαρδισμός φόβου και δημιουργίας της αίσθησης αστάθειας και χάους με κάθε δυνατό τρόπο, με σκοπό την κατατρομοκράτηση των πολιτών. 

Οι τίτλοι, η επιλογή των θεμάτων και ο τρόπος παρουσίασης ήταν στοχευμένα να δημιουργήσουν φόβο και να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των δανειστών και των εγχώριων πολιτικών φίλων τους.

Ακόμη πιο χαρακτηριστική είναι η κάλυψη της συγκέντρωσης του Όχι σε σχέση με το Ναι, στο χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων του Mega. Τη Δευτέρα η συγκέντρωση του Όχι δεν καλύφθηκε για διάστημα μεγαλύτερο των τριών λεπτών, σε βιαστικές συνδέσεις, διεκπεραιωτικού χαρακτήρα. 

Αντίθετα χθες, η συγκέντρωση του Ναι ήταν κεντρικό στοιχείο του Δελτίου Ειδήσεων, οι συνδέσεις ήταν αλλεπάλληλες και διαρκείας, τουλάχιστον έξι, σε κλίμα πανηγυρικό, με αποσπάσματα ομιλιών και δηλώσεις παραγόντων: οι Γ. Καμίνης, Α. Καφετζόπουλος, Γ. Μπουτάρης, Ν. Αλιβιζάτος, Γ. Πατούλης είχαν την ευκαιρία να δώσουν το στίγμα του “μένουμε Ευρώπη”.

Αν δεν τα καταφέρει το Mega και τα υπόλοιπα κανάλια δεν θα είναι έκπληξη. Ούτε για τους ίδιους. Όσες φορές επιχείρησαν να επιβάλουν πολιτικές ή υποψήφιους της αρεσκείας τους, με τόσο χυδαίο τρόπο, απέτυχαν οικτρά. 

Ας θυμηθούμε τον θρίαμβο του ΓΑΠ όταν το Mega στήριζε Βενιζέλο, αλλά και του Σαμαρά όταν προωθούσε την Ντόρα».

Να υπενθυμίσουμε στους «αγανακτισμένους» της «Αυγής» ότι θα έπρεπε να αγανακτήσουν πραγματικά όταν τόσο το συγκεκριμένο τσοντοκάναλο όσο και τα υπόλοιπα, χωρίς να σεβαστούν ούτε τον πλουραλισμό, ούτε την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, ούτε τον δημόσιο διάλογο, ούτε φυσικά καν το τεκμήριο αθωότητας, «δαιμονοποίησαν» και ενοχοποίησαν σε άθλιο, ανήθικο και παράνομο βαθμό την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επειδή αυτό πρόσταζε το συμφέρον των αφεντικών τους και των καθεστωτικών κομμάτων.

Τότε που ο Πρετεντέρης μοίραζε «500 χρόνια φυλακή», λες και επρόκειτο για στραγάλια, στους Χρυσαυγίτες και οι υπόλοιποι δημοσιογραφίσκοι τον συναγωνίζονταν στην ψευδολογία και την εκτόξευση λάσπης. 

Εκείνη την εποχή, όμως, οι συριζαίοι δεν είχαν πρόβλημα «να πιάνουν στασίδι», τόσο στο Mega, όσο και στα υπόλοιπα κανάλια της διαπλοκής, και να προσθέτουν το δικό τους μερίδιο στην εμετική και μονόπλευρη προπαγάνδα

Θα συμφωνήσουμε, όμως, στα όσα γράφουν στο τέλος για την αποτυχία του Mega στις προβλέψεις του και ας προσθέσουμε ακόμη μια αποτυχημένη του πρόβλεψη:

Όταν μιλούσαν με… σιγουριά για «την διάλυση της εγκληματικής συμμορίας», «τον εκφυλισμό της», «την διάσπασή της», «την διάλυσή της». 

Αποτέλεσμα; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί σήμερα την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας και την αυριανή μοναδική επιλογή του Ελληνικού Λαού για Εθνική και Κοινωνική αντιπολίτευση ενάντια στην μνημονιακή κατοχή και τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες της.

Γιώργος Μάστορας


Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το ποιες πολιτικές – επιχειρηματικές ή άλλες δυνάμεις 
στηρίζουν εκάστη πλευρά του δημοψηφίσματος. 

Εμείς σας παρουσιάζουμε ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, ώστε να γνωρίζει και ο τελευταίος Έλληνας ποια είναι η πραγματική κατάσταση.

Τα υποβρύχια του Βενιζέλου


Οι ένοικοι της Λίστας Λαγκάρντ και οι προστάτες τους


Τα Megaλα κανάλια


Το ΠΑΣΟΚ 
(μικρό και μεγάλο σαν την ΔΕΗ)


Οι λαθρομετανάστες 
και οι λαθροδήμαρχοι


Ασχολίαστο...


Οι "φίλοι" μας του ΔΝΤ


Οι "φίλοι" μας οι γερμανοί


Αυτοί που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση


Όχι 
στους εκβιασμούς των τοκογλύφων  στο τσίρκο του Σύριζα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου