ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Мονά-ζυγά βγάζουν Μνημόνιο ! Δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού - Στο έλεος των τοκογλύφων η χώρα. Аναπόφευκτη τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.

ΤΣΙΠΡΑΣ: 
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


Πολύ συζήτηση έγινε για το διάγγελμα Τσίπρα, πριν και μετά απ’ αυτό. Και δόθηκε βάση στην επιμονή του για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος (παρ’ ότι οι πάντες στοιχημάτιζαν για το αντίθετο…) και για τις δεσμεύσεις του (π.χ. ότι «οι καταθέσεις δεν θα χαθούν» – ποιος τον πιστεύει άραγε;). Αλλά, ελάχιστοι επικεντρώθηκαν στην ουσία των λεγομένων του.

Η οποία, συνοψίζεται στο ότι «Το όχι στοχεύει σε καλύτερη συμφωνία», αφού«σε θετική κατάληξη θα διαπραγματευτούμε. Παραμένουμε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και αυτό θα συμβεί και τη Δευτέρα, με ενισχυμένη διαπραγματευτική θέση».

Κι όταν λέει «συμφωνία», εννοεί βεβαίως Μνημόνιο! Αλλά, ένα… καλύτερο Μνημόνιο, πιο αριστερό!

Δηλαδή, μονά-ζυγά βγάζουν Μνημόνιο!



Από τις "κόκκινες γραμμές" και το "Κούγκι" εμφανίστηκαν λιγόψυχοι βουλευτές που ένας μετά τον άλλον ζητούν να μείνουμε στην "Ευρώπη" και το "Ευρώ", γίνοντας οι ίδιοι πιο λιγούρια και από τη μασωνοδεξία.

Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό που ξαφνικά ΟΛΕΣ οι αφίσες του "ΟΧΙ" κατέβηκαν εν μια νυκτί από 
την Αθήνα, με εντολή.... Κυβέρνησης!, ομολογεί τον απόλυτο στόχο του συστήματος. 

Ο Έλληνας να πάει να ψηφίσει με την εικόνα του "τρομοκρατημένου γέροντα έξω από το ΑΤΜ", με την εικόνα της "κλειστής τράπεζας" και ταυτόχρονα με την εικόνα της τεχνητής έλλειψης τροφίμων από τα supermarket.

Από την άλλη για να δημιουργηθεί πλήρως το παζλ, οι διεθνείς επικυρίαρχοι παρουσιάζουν και το "ΟΧΙ" σαν δική τους επιλογή, για να καλύψουν την πιθανότητα ακόμη και σε περίπτωση επικράτησής του να το χρησιμοποιήσουν για την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής.

Για αυτό άλλωστε και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι δεν σταματούν να δηλώνουν ότι "ακόμη και με το ΟΧΙ μνημόνιο θα έχετε.. δεν βγαίνετε από την Ευρωζώνη".

Απέναντι σε όλους αυτούς οι Έλληνες ωστόσο έχουν επιλέξει ήδη τη Νίκη μέσω του ΟΧΙ και την Εθνική Υπερηφάνεια!

Ένα καλό πάντως που βγαίνει από όλα τα παραπάνω είναι ότι το twitterοκόμμα διαλύεται...


Τελικά ήταν πολλά τα.... Ευρώ!



Δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού 
Στο έλεος των τοκογλύφων η χώρα

Λέει η κυβέρνηση ότι δήθεν στηρίζει το «ΟΧΙ», όμως από μόνη της φροντίζει να σπρώχνει τον Λαό να ψηφίσει «ΝΑΙ».

Όλοι μαζί στήνουν ένα σκηνικό τρόμο. Ποτέ δεν είδαν τις ουρές με τα συσσίτια ή τις σφαλιάρες που έτρωγε ο Βενιζέλος, αλλά τώρα βλέπουν τις ουρές στα ΑΤΜ, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να εντείνουν τον φόβο που οδηγεί στο «ΝΑΙ» και την υποταγή.

Το αν θα γίνει το δημοψήφισμα παραμένει άγνωστο, αφού ο ίδιος ο Τσίπρας παρακαλάει για ένα Μνημόνιο της τελευταίας στιγμής, για να υπογράψει ως δήθεν νικητής μίας δήθεν σκληρής και μέχρι τέλους «διαπραγμάτευσης».

Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Ελληνικό Λαό, είτε γίνει, είτε δεν γίνει το δημοψήφισμα, να πει ένα μεγάλο «ΟΧΙ» και στο Μνημόνιο των τοκογλύφων και στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες μπορούν να αντέξουν τα πάντα για την Ελευθερία της Ελλάδας. Και φυλακές και δολοφονίες και τρομοκρατία μπορούν να αντέξουν και το έχουν αποδείξει.

Το μόνο που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό είναι η υποταγή στους επίδοξους κατακτητές της Πατρίδας μας και ολετήρες του Λαού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου