ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών
Αθήναι 6 Ιουλίου 2015
Κύριε Πρόεδρε,
Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Δυστυχώς όμως, είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την τιμητική σας πρόσκληση για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς.
Η δεδομένη ήδη πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία εις το παρελθόν κατετέθη, είναι σαφές ότι ευρίσκεται μακράν των θέσεών μας και αποτελεί ένα νέο μνημόνιο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμφωνεί με την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, η οποία δεν θέτει σαν προϋπόθεση την μη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αρνείται αυτή να διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Όσο η κυβέρνηση δεν καταγγέλλει με τρόπο ξεκάθαρο τα μνημόνια και την πολιτική τους, δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Ευχαριστώ θερμά
Μετά τιμής
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος






Από νωρίς ξεκαθάρισε τις προθέσεις του ο mister Tsipras, εις ότι αφορά τα… περαιτέρω του δημοψηφίσματος. Έτσι, στο διάγγελμά του μετά το 61% του «Όχι», επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι θα πουλήσει στο παζάρι των διεθνών τοκογλύφων την μεγαλειώδη εντολή του ελληνικού λαού:

«Ωστόσο, έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά εντολή ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμης για την επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας. Και αυτή την εντολή θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή… Θα ήθελα, επίσης, να επισημάνω ότι με τη σημερινή ιστορική και γενναία επιλογή του ο ελληνικός λαός απάντησε στο σωστό ερώτημα και ταυτόχρονα άλλαξε και το ερώτημα του διαλόγου στην Ευρώπη. Δεν απάντησε στο ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ. Αυτό το ερώτημα πρέπει να φύγει οριστικά από τη συζήτηση. Από αύριο η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Ταυτόχρονα είμαστε ήδη έτοιμοι να συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση… Από αύριο όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την Εθνική προσπάθεια για μια συμφωνία διεξόδου».

Και βέβαια, είναι φανερό ότι ο άνθρωπος πάει να μας φορτώσει ένα νέο Μνημόνιο, αλλά Μνημόνιο… αντιμνημονιακό, καταπατώντας την καθαρή λαϊκή εντολή, για απαλλαγή από κάθε λογής Μνημόνια και μάλιστα –αυτή τη φορά- «χωρίς χρονοτριβή»!

Τα σαμαροβενιζελικά Μνημόνια πέθαναν… Ζήτω το… καλό κι αριστερό Μνημόνιο των Τσιπροκαμμένων.

Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου