ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε τη στήριξή της στο μνημονιακό καθεστώς και στο "ΝΑΙ" ! ΓΣΕΕ οι αθόρυβοι συνεργοί στο έγκλημα!

Πιο γελοίοι δεν γίνεται....


Οι χειρότεροι κομπάρσοι του συστήματος. Οι εργατοπατέρες, μέσω του φορέα τους, που μέχρι σήμερα δεν έχουν διαδηλώσει ούτε μια φορά κατά του μνημονιακού καθεστώτος που έχει καταβαραθρώσει τις εργασιακές σχέσεις, οδηγώντας στον πλήρη εξευτελισμό τα εργατικά δικαιώματα, έκαναν ακόμη μια... παρέμβαση για το πολιτικό γίγνεσθαι και όπως αναμενόταν ήταν...θετική υπέρ του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα και κατά της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Μέσα από την καθεστωτική ρητορεία και επιχειρηματολογώντας με τα λεκτικά "όπλα" των συστημικών ΜΜΕ και των ευρωλιγούρηδων μιλά για "ασφυξία" και "τεχνητά διλήμματα" που αντί να ενώνουν χωρίζουν το λαό, η ΓΣΕΕ επιχειρεί να πείσει το λαό να "καταργήσει το δημοψήφισμα" μέσω της αποχής.

Ενώ με την κατακλείδα ότι η "πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη" επιχειρεί αν δεν καταφέρει να πείσει για αποχή, να ψηφιστεί το "ΝΑΙ" και η συνέχιση της υποδούλωσης.

Η ΓΣΕΕ λειτουργεί ακόμη μια φορά σαν μαντρόσκυλο του συστήματος, που αντί να επιχαίρει για την απόφαση να "μιλήσει ο λαός", ζητά και τα.... ρέστα και προσπαθεί να επιβάλλει "σιωπή" ή πλήρη υποστήριξη του μνημονιακού καθεστώτος, αρκούμενη να εκτονώνει τη μαχητικόητά της σε "αντιφασιστικές" συγκεντρώσεις με.... πακιστανούς εργάτες γιατί οι Έλληνες τους έχουν φτύσει κατάμουτρα.

Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τις έταιρες λέρες.... του ΚΚΕ!

Αινείας

Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ 
«προσφέρουν» εκπτώσεις 
σε πανάκριβα ξενοδοχεία της Αρχουσας Τάξης.


Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι η ΓΣΕΕ αποτελούσε παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε πραγματικό εργαζόμενο, καθώς αντί να προασπίζεται αντικειμενικά και σθεναρά τα εργατικά συμφέροντα λειτουργούσε ως «φρένο» στις διεκδικήσεις τους και προετοίμαζε τους επικεφαλής εργατοπατέρες για την μελλοντική βουλευτική και υπουργική τους καριέρα. Τώρα, την βλέπουμε να λειτουργεί και ως «μάνατζερ» ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα, δωμάτια ξενοδοχείων όπου το φθηνότερο κοστίζει 50 ευρώ το άτομο (100 ευρώ το δίκλινο, δηλαδή!) διαφημίζει στους εργαζόμενους η ΓΣΕΕ με εγκύκλιο που έστειλε πριν από λίγες ημέρες (4 Μαΐου) στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες της δύναμής της

Με θράσος περιγράφει την συγκεκριμένη συμφωνία «Πρόγραμμα Ποιοτικών Παραθεριστικών Διακοπών» και με ακόμη μεγαλύτερο θράσος γράφει ότι με τις συνεργασίες της με διάφορα πρακτορεία, ξενοδοχεία, ακόμη και εταιρείες κρουαζιέρας κατάφερε να προσφέρει «προσιτές διακεκριμένες υπηρεσίες στον μέσο εργαζόμενο και την οικογένειά του». Επαναλαμβάνουμε ότι το φθηνότερο από τα ξενοδοχεία κοστίζει 50 ευρώ το άτομο ημερησίως, ενώ στην λίστα υπάρχουν ακόμη και executive δωμάτια και τετράστερα – πεντάστερα ξενοδοχεία με SPA, στα οποία οι τιμές ξεκινούν από 130 ευρώ το δίκλινο και φτάνουν μέχρι και τα 190 ευρώ!

Τιμές πολύ… προσιτές για τον «μέσο εργαζόμενο και την οικογένειά του».

Την ίδια στιγμή κατά την οποία υπάρχουν επισήμως (γιατί ανεπισήμως…) πάνω από ένα εκατομμύριο άνεργοι, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που πληρώνονται ως ανειδίκευτοι με τον βασικό μισθό των 586 και 511 ευρώ (αναλόγως με το αν είναι άνω ή κάτω των 25 ετών), εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που έχουν να πληρωθούν επί μήνες, οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, εντελώς αναίσχυντα, εμφανίζονται ως μεσάζοντες, οι οποίοι «προσφέρουν» εκπτώσεις σε πανάκριβα ξενοδοχεία!

Γιώργος Μάστορας

Το «όχι», λοιπόν, της επόμενης Κυριακής δεν θα έχει απλώς την αρνητικότητα απέναντι στην νέα συμφωνία σκλαβιάς που ετοιμάζεται, αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει και την θετική αφετηρία για την δημιουργία ενός Εθνικού και Λαϊκού Μετώπου αντίστασης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρωτοπόρα.

Ενάντια στους προσκυνημένους του «συνταγματικού τόξου» και ενάντια στην ατολμία, την ασάφεια και κυρίως την ανικανότητα της κυβέρνησης, η οποία λέει «όχι» αλλά δουλεύει για το «ναι», ας κρατήσουμε ψηλά το ηθικό των Ελλήνων, έχοντας υπ’ όψιν ότι «Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι αν Στητή μένει η Ψυχή και Ολόρθη»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου