ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στην Μακεδονία την Μνήμη των σφαγιασθέντων από τους κομμουνιστοσυμμορίτες - Φωτορεπορτάζ

Το πρωινό της 4ης Νοεμβρίου κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην βουλευτή του νομού Σερρών, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, παρευρέθη στο μνημείο του 4ου χλμ. Σερρών-Βροντούς, όπου και διεξάγεται το ετήσιο μνημόσυνο για τους 365 εκτελεσθέντες πατριώτες της ΠΑΟ (Πανελλήνια Απελευθερωτική Οργάνωση) από τις ανθελληνικές ορδές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. 

Όπως σε ολόκληρη την Μακεδονία, έτσι και στις Σέρρες τα αποτελέσματα της υποτιθέμενης αντίστασης των ελληνόφωνων μπολσεβίκων φανερώνουν το άσβεστο μίσος απέναντι στην πατρίδα, καθότι στόχος των επιχειρήσεων τους δεν ήταν η ένοπλη σύρραξη με τους κατακτητές, αλλά η εξόντωση -μετά βασανιστηρίων- των Ελλήνων που αρνούνταν να ενταχθούν στις τάξεις τους.
Δυστυχώς οι ιδεολογικές καταβολές των σύγχρονων πολιτικών επιγόνων του κόμματος του «αίματος και της προδοσίας» επαναφέρουν στη μνήμη τα οδυνηρά γεγονότα της κομμουνιστικής φρίκης που βίωσε ολόκληρη η Ελλάδα τη δεκαετία του ’40 και δικαιολογούν την εμμονή τους για την προδοσία της Μακεδονίας μας στους Σλάβους. Για το λόγο αυτό η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν γίνεται στο πλαίσιο του σεβασμού της ιστορίας της αριστεράς, ούτε και στην σιωπηρή αποδοχή των «αγώνων» της, αλλά στο πλαίσιο της ανάδειξης της εθνοαποδομητικής της δράσης και του κακού που προξένησε στη χώρα όλες αυτές τις δεκαετίες.
Κλιμάκιο συναγωνιστών των δύο Τοπικών Οργανώσεων του Νομού Κιλκίς( Κιλκίς-Πολυκάστρου) συμμετείχαν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 7.342 νεκρούς Έλληνες πατριώτες που σφαγίασε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ όπου και ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Χατζησάββας Χρήστος κατέθεσε στεφάνι χειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους.

Η Σφαγή πραγματοποιήθηκε από την 04.11.1944 και για δυο εβδομάδες, στήθηκαν λαϊκά «δικαστήρια» και με την πρόφαση του ότι οι μη κομμουνιστές, ήταν συνεργάτες των Γερμανών τους σφαγίασαν και πέταξαν τα πτώματα στα ρέματα γύρω από την πόλη του Κιλκίς.
Στην πραγματικότητα όμως το αμάρτημα που διέπραξαν ήταν το ότι υπάκουσαν στις διαταγές της στρατιωτικής διοίκησης που έλεγε να μην παραδώσουν τα όπλα στους κομμουνιστές (Έλληνες-Βούλγαρους-Γιουγκοσλάβους) και να περιμένουν να έρθει ο Εθνικός Στρατός. Με λίγα λόγια, πλήρωσαν την αντίσταση τους στον Κομμουνισμό και στην παραχώρηση της Μακεδονικής γης στους Σλάβους. Πράγμα που οι Καμμένος-Τσίπρας πραγματοποίησαν με την προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια.
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε στην Ιερισσό η 106η επέτειος της Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα και της Απελευθέρωσης της Ιερισσού.

Μετά την καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου τελέσθηκε επιμνημόσυνη Δέηση μπροστά στην προτομή του ήρωα Καπετάν Γιαγλή. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τις αρχές και εκπροσώπους φορέων. Σημειωτέον ότι κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» του κοινοβουλίου δεν μπήκε στον κόπο να στείλει βουλευτή του ή άλλον εκπρόσωπό του για να τιμήσει την επέτειο πλην της Χρυσής Αυγής.
Η βουλευτής Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνίστρια Σωτηρία Βλάχου, υπήρξε η μοναδική βουλευτής η οποία παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, καταθέτοντας μάλιστα στεφάνι εκ μέρους

Στο τέλος της σεμνής τελετής στεφάνι κατέθεσε επίσης και ο υπεύθυνος του Πυρήνα Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Στέλιος Χασάπης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Συναγωνιστές μας κατά την κατάθεση των στεφάνων δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ πολλοί συμπολίτες μας τόσο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όσο και μετά το πέρας αυτής, εξέφρασαν προς αυτούς τόσο την αγωνία τους για το επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και την άσχημη πορεία τωνεθνικών μας θεμάτων, όσο και την υποστήριξή τους προς τον αγώνα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου