ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ 1949!


Αφού έχει πάρει το «ελευθέρας» από την πλευρά των Τσιπροκαμμένων, η σκοπιανή κυβέρνηση εφαρμόζει κατά το δοκούν την Συμφωνία των Πρεσπών!

Έτσι, η νέα ονομασία, «Βόρεια Μακεδονία», θα αναφέρεται παντού στο Σύνταγμα της χώρας, εκτός από το άρθρο 36, όπου υπάρχει μία «ιστορική διάσταση» και δεν θα υπάρξει καμμία μεταβολή – θα διατηρηθεί ο όρος «Μακεδονία».

Ιδού ποια είναι η «ιστορική διάσταση», σύμφωνα με τον Ζάεφ:

«Η Δημοκρατία εγγυάται συγκεκριμένα δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης σε βετεράνους του αντιφασιστικού πολέμου και σε όλους τους Μακεδονικούς εθνικοαπελευθερωτικούς πολέμους, στους ανάπηρους πολέμου, σε εκδιωγμένους και φυλακισμένους για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού λαού και της Μακεδονικής πολιτειακής υπόστασης όσο και στα μέλη των οικογενειών τους χωρίς μέσα υλικής και κοινωνικής διαβίωσης. Τα συγκεκριμένα δικαιώματα ρυθμίζονται από το νόμο».

Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί οι «μακεδονικοί εθνικοαπελευθερωτικοί πόλεμοι», και ποιοι είναι οι «εκδιωγμένοι και φυλακισμένοι για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού λαού»;

Πρόκειται για σαφή αναφορά στους αγώνες των κομμουνιστοσυμμοριτών κομιτατζήδων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, να αποσπάσουν την Μακεδονία και την Θράκη από τον εθνικό κορμό, και κατά την περίοδο της εχθρικής κατοχής και ιδίως κατά την περίοδο 1946-1949, με τον συμμοριτοπόλεμο! 


Αναφέρεται δε σε όσους συμμορίτες του ΚΚΕ κατάγονταν από τους ακριτικούς νομούς της χώρας και δήλωναν «Μακεδόνες», που κατέφυγαν μετά την συντριβή τους στο Βίτσι και στον Γράμμο στα Σκόπια – στην «Μακεδονία» του Τίτο και έκτοτε εγείρουν υλικές απαιτήσεις εις βάρος της Ελλάδος! Απαιτήσεις, τις οποίες και θα επαναφέρουν τώρα!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της προδοσίας των κομμουνιστοσυμμοριτών και των αθλίων συνοδοιπόρων τους, που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, δικαιώνοντας τους πολιτικούς τους προπάτορες, που σήκωσαν τα όπλα εναντίον της Ελλάδος!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου