ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Βρε πως τα φέρνει η π… η ζωή!

ΚΝΙΤΕΣ «ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ» 
ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ… ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ «ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ» 
ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
Βρε πως τα φέρνει η π… η ζωή! Αυτοί που τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να ξεσηκώσουν τους μαθητές σε καταλήψεις-σούπες, με την άδεια των κυβερνήσεων, του καθηγηταριού και της αστυνομίας, για να δείξουν ότι είναι η… επαναστατική πρωτοπορία και να μαντρώσουν τα παιδιά στο… φυτώριο της ΚΝΕ, τώρα καλούν τους μαθητές να πράξουν ακριβώς το… αντίθετο!


Να συμμορφωθούν… προς τας υποδείξεις της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης Πάιατ-Τσίπρα-Καμμένου, του μαρξιστικού καθηγηταριού και της αστυνομίας βεβαίως-βεβαίως!

Έτσι, κάποια «Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας» (ψευδεπίγραφη οργάνωση-σφραγίδα που έχει την έδρα της στα υπόγεια του Περισσού, κοντά στο θησαυροφυλάκιο με τα δισεκατομμύρια από τα κέρδη της πληθώρας των κομματικών επιχειρήσεων…), στέλνει ένα άτιμο, κατάπτυστο και ύπουλο «απεργοσπαστικό» μήνυμα στους μαθητές, ενόψει του αυριανού ξεσηκωμού.

«Τις τελευταίες μέρες διακινούνται μέσω «Facebook» και «Instagram» διάφορα ανυπόγραφα καλέσματα που παρουσιάζουν μια ημερομηνία σαν μέρα καταλήψεων στα σχολεία, με φασιστικό περιεχόμενο και συνθήματα μίσους.
Καλούμε τους συμμαθητές μας να γυρίσουν χωρίς δεύτερη σκέψη την πλάτη στα φασιστοειδή που βγήκαν από τις τρύπες τους και θέλουν να σπείρουν στα σχολεία και τις γειτονιές μας τις μισάνθρωπες, φασιστικές, δολοφονικές, σάπιες ιδέες τους και το ρατσιστικό τους δηλητήριο… Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους γειτονικούς λαούς. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους συμμαθητές μας από την περιοχή των Βαλκανίων, με τους μετανάστες και πρόσφυγες συμμαθητές μας στα σχολεία…».

Αύριο, να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει, κι αυτοί και τα ντόπια και υπερατλαντικά αφεντικά τους (Τραμπ, Σόρος, ΝΑΤΟ και CIA), από τους ελεύθερους αγωνιζόμενους μαθητές! Καταλήψεις παντού και μαζική συμμετοχή στις μεγαλειώδεις πορείες κατά της προδοσίας και των -κάθε λογής- προδοτών!

Λέτε να τους βγάλει τίποτα… υποτροφίες η αμερικανική πρεσβεία, για τις υπηρεσίες τους στην αμερικανοκίνητη προδοσία της Μακεδονίας μας, όπως παλαιότερα τους έβγαζε η σοβιετική πρεσβεία; 


Τ’ αφεντικά αλλάζουν, 
οι προδότες παραμένουν ίδιοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου