ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ-ΜΑΝΟΥ: ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ! ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ – ΒΙΝΤΕΟ


Όπως βλέπουμε, η Αστυνομία εξιχνιάζει αβέρτα τους φόνους, ακόμα και τους πιο δύσκολους, με τα λιγότερα στοιχεία, έστω και με κάποια καθυστέρηση, χρησιμοποιώντας βεβαίως τα σύγχρονα μέσα (DNA, κάμερες κ.λπ.). Μόνο μια διπλή δολοφονία αδυνατεί να εξιχνιάσει: του Γιώργου και του Μάνου!

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την αποφράδα εκείνη μέρα κι ακόμα τίποτα! Ουδέν νεώτερον! Είναι προφανές, πως κανένας δεν ψάχνει τους δολοφόνους. Και δεν τους ψάχνουν γιατί τους ξέρουν! Όχι οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και τους οποίους «συμβούλεψαν» κάποιοι να την βάλουν στο αρχείο, αλλά αυτοί που διατάζουν τους αστυνομικούς, οι εκάστοτε καθεστωτικοί!

Κι όχι μόνο δεν τους ψάχνουν επειδή τους ξέρουν, αλλά κι από φόβο πως αν ξετυλιχτεί το κουβάρι του εγκλήματος, θα αποκαλυφθεί πως αυτοί έδωσαν την εντολή της διπλής –και παραλίγο τριπλής και τετραπλής!- δολοφονίας, για να «ξεμπερδεύουν» μία κι έξω με την Χρυσή Αυγή, που τους χαλάει τη «σούπα»!

Όμως, ας μη χαίρονται! Θα’ ρθει ο καιρός που θ’ αλλάξουν τα πράγματα και τότε όλοι αυτοί που έδωσαν την εντολή της δολοφονίας κι αυτοί που την εκτέλεσαν, θα πληρώσουν για το έγκλημά τους, με το ίδιο νόμισμα. 

Τότε θ’ αγαλλιάσουν οι ψυχές 
του Γιώργου και του Μάνου!







Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!Χιλιάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση Μνήμης στο Ν. Ηράκλειο



5 χρόνια μετά κανείς μας δεν έχει ξεχάσει!



Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν και φέτος στην Λεωφόρο Ηρακλείου, στο σημείο όπου την 1η Νοεμβρίου 2013 οι παρακρατικοί δολοφόνησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.




Με Ελληνικές Σημαίες στα χέρια και ψηλά τα λάβαρα του Εθνικισμού χιλιάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν την Μνήμη των Αθάνατων Συναγωνιστών μας.



Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μαζί με τους Συναγωνιστές Βουλευτές απέτισαν φόρο Τιμής στους νεκρούς Ήρωες, απαιτώντας επιτέλους Δικαιοσύνη για την άνανδρη δολοφονία του Συναγωνιστών μας.



Το συγκεντρωμένο πλήθος με αναμμένες δάδες στα χέρια και μέσα σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποίησε πορεία προς την τελευταία κατοικία των Αθάνατων Συναγωνιστών μας.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ  
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ
 ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ 

 ΒΙΝΤΕΟ

Με μια σιωπηρή και κατανυκτική πορεία χιλιάδες Εθνικιστές με Ελληνικές Σημαίες και αναμμένες δάδες στα χέρια τίμησαν την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου