ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ»… ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ;


Σήμερα, ο επικεφαλής του περιοδεύοντος θιάσου της… μεταμνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρέθηκε στο Βερολίνο, στο συνέδριο του SPD, όπου και μίλησε στα εκεί συντρόφια.

Μεταξύ των άλλων, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο δίλημμα στο οποίο -τάχα!- βρέθηκε τον Ιούλιο του 2015, να βγάλει την χώρα από το ευρώ ή να την κρατήσει εντός, κι όπως είπε, τον βοήθησε το… καθαρό μυαλό του να πάρει την σωστή απόφαση.

Πρόκειται βεβαίως για μεγάλο παραμύθι, καθώς τα πάντα ήταν συμφωνημένα από τον Δεκέμβριο του 2012, όταν τα «Ινστιτούτα» Brookings και Levy (κάλυψη-απόκρυψη της CIA…), τον κάλεσαν στην Αμέρικα, να τον περάσουν από… εξετάσεις, για να δουν αν κάνει για πρωθυπουργός της Μπανανίας τους.


Κι αφού τις πέρασε (με άριστα)!, του έστρωσαν το χαλί να κερδίσει τις εκλογές του 2015, του επέτρεψαν να κάνει τον τζάμπα μάγκα επί ένα ολόκληρο εξάμηνο, με την δήθεν «ηρωική διαπραγμάτευση» και τις… «ανάσες αξιοπρέπειας» (για να μην κάνει απότομα την μνημονιακή κωλοτούμπα και τον πάρει ο κοσμάκης με τις πέτρες) κι όταν του είπαν «εντάξει, μέχρι δω ήτανε, τέλος οι μαγκιές, από δω και πέρα πέφτετε και επισήμως στα τέσσερα μαζί με τον χοντρό συνέταιρό σου και κάνετε ότι σας λέμε»! 



Αυτή είναι η αλήθεια, κι όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι μεγάλη κοροϊδάρα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου