ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ» ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ!


Άρθρο με τον παραπλανητικό τίτλο «Να βρείτε κάποιον να σας φροντίζει όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τη Χρυσή Αυγή», έγραψε στην Athens Voice ο καθεστωτικός δημοσιογράφος Βουλαρινός.

Ο τίτλος είναι παραπλανητικός, καθώς όπως υποστηρίζει, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ «δεν ενεργούν με σκοπό την ενίσχυση της Χρυσής της Αυγής», αλλά οι πολιτικές τους (στο Μακεδονικό, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κ.τ.λ.) οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ενίσχυση της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον σημείο του άρθρου, έχει να κάνει με την δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Όπως υποστηρίζει ο καθεστωτικός δημοσιογράφος, οι συριζαίοι έχουν καταλάβει ότι η δίκη «δεν τους βγαίνει» κι ότι σίγουρα θα αθωωθούν των παράλογων κατηγοριών ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οπότε δεν κάνουν κάτι για να την επισπεύσουν, καθώς δεν επιθυμούν οι έτσι κι αλλιώς αθωωτικές αποφάσεις που θα υπάρξουν, να βγουν επί των ημερών τους. 

Ιδού:

«Το πώς ευνοεί την ΧΑ η αδιαφορία για την επίσπευση της δίκης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση. Αυτό που χρειάζεται εξήγηση είναι το γιατί. Νομίζω ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλάβει πως δύσκολα θα καταδικαστούν όλοι οι κατηγορούμενοι. Σκέφτονται πόσο κακό θα ήταν για το κόμμα τους, αν οι όποιες αθωωτικές αποφάσεις παρθούν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και πόσο ωφέλιμο θα ήταν αν αυτό συμβεί με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας».

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου