ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ!

Σε μια πολύ πρωτότυπη και εύστοχη κίνηση προχώρησαν δύο Ισραηλινοί «ρατσιστές» (σύμφωνα με την σύγχρονη πολιτικά ορθή ορολογία…), οι Michael Ben-Ari και Baruch Marzel. Μετέβησαν στο νότιο Τελ Αβίβ και μοίρασαν σε λαθρομετανάστες φυλλάδια γραμμένα στην τοπική γλώσσα της Ερυθραίας.

Στα φυλλάδια αυτά, ήταν γραμμένα τα ονόματα και οι διευθύνσεις γνωστών «αντιρατσιστών», που ζητούν επιμόνως την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, και συνιστούσαν στα «προσφυγάκια» να απευθυνθούν εκεί, προκειμένου να βρουν φιλοξενία, φαγητό και όλα τα… κομφόρ, εντελώς δωρεάν.

Δεν ξέρουμε αν «τσίμπησαν» τα «προσφυγάκια», αλλά φανταζόμαστε τα μούτρα των «αντιρατσιστών» αν είδαν κάποια «προσφυγάκια» να τους χτυπούν την πόρτα!


Μπορεί στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο οι Εβραίοι να πρωτοστατούν στους αγώνες κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας», αλλά στο Ισραήλ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας «972», ο ραδιοσταθμός του Ισραηλίτικου Στρατού ανέφερε την περασμένη εβδομάδα, ότι μεσιτικά γραφεία στο νότιο Τελ Αβίβ διαφημίζουν «καθαρά διαμερίσματα». Τι είναι τα «καθαρά διαμερίσματα»; Ιδού πως το εξήγησε αυτό ένας μεσίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του στρατού του Ισραήλ: «Δεν αφήνουμε αλλοδαπούς εργαζόμενους να νοικιάσουν τα διαμερίσματα. Αν υπάρχουν ξένοι, αυτοί είναι από το Νεπάλ ή Φιλιππινέζοι, δηλαδή κανονικοί άνθρωποι».

Ποιοι, όμως, δεν είναι «κανονικοί άνθρωποι», σύμφωνα με τον μεσίτη; Όπως έγραψε η ιστοσελίδα 972, ο μεσίτης τους κατονόμασε στην εκπομπή. Ιδού ποιους εννοεί:

«Όποιος άκουσε την ραδιοφωνική εκπομπή, θα άκουσε τον μεσίτη να λέει, “όχι μαύροι”. Για κάποιον άγνωστο λόγο, αυτές οι δύο λέξεις έχουν παραλειφθεί από την αναφορά του ραδιοφώνου του στρατού στο διαδίκτυο».

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πολεμάνε λυσσαλέα την Χρυσή Αυγή, που ζητούν να τεθεί εκτός νόμου και που οργανώνουν διεθνείς εκστρατείες εναντίον της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου