ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Οι κλέφτες, οι προδότες και οι Εθνικιστές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ο “κίνδυνος” μιας περιπέτειας και η Χρυσή Αυγή

Για τον επικίνδυνο για το σύστημα κουρνιαχτό που σηκώνεται με αφορμή τόσο το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας, δηλαδή το όνομα των Σκοπίων, όσο και το μέγα ηθικό θέμα του σκανδάλου Novartis, ανησυχούν οι κονδυλοφόροι του καθεστώτος και έτσι είχαμε την δημοσίευση στην αναμφισβήτητα συστημική εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” άρθρο με τίτλο “ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”.

Άρθρο στο οποίο έμπαιναν πολλά εισαγωγικά τόσο στην λέξη “κλέφτες” όσο και στην λέξη “προδότες”, λες και δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν σε αυτό το κράτος και οι κλέφτες και οι προδότες!

Ας θυμηθούμε το 1989 και το 1992

Στο άρθρο, λοιπόν, αυτό, το οποίο περιγράφει την σημερινή κατάσταση και τους κινδύνους που εμφιλοχωρούν σε αυτήν τονίζεται κατ’ αρχάς το εξής: “Δυο μεγάλα θέματα μονοπωλούν τη δημοσιότητα. Το Μακεδονικό και το σκάνδαλο Novartis... Τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό μας γυρίζουν ολοταχώς στο κλίμα του 1992 και ο τρόπος με τον οποίο άνοιξε το σκάνδαλο Novartis μας γυρίζει στο 1989!”

Πριν και χωρίς καν να εξετάσουμε τα όσα σήμερα συμβαίνουν ας πάμε πίσω στο παρελθόν, αφού και το άρθρο της εφημερίδας τα “ΝΕΑ” σε αυτό μας πηγαίνει. Ας δούμε τι έγινε το 1989 και τι έγινε το 1992. Το 1989, ως γνωστόν, ένα μεγάλο σκάνδαλο προέκυψε στην πολιτική ζωή του τόπου, σκάνδαλο το οποίο οδήγησε τον Ανδρέα Παπανδρέου και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ κατ’ ουσίαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και το οποίο χρησιμοποίησε πολιτικά η Ν.Δ., έχοντας σαν κύριο σύνθημά της την περίφημη κάθαρση! 

Συνεχείς εκλογές το ’89 και το ’90 με τον λαό να φωνάζει το σύνθημα “οι κλέφτες στην φυλακή” και με την Ν.Δ. να λαμβάνει ποσοστά εξαιρετικά υψηλά στις εκλογικές αναμετρήσεις τα οποία άγγιζαν το 50%! Όμως, τελικά κάθαρση δεν είχαμε!

Όχι μόνον δεν είχαμε κάθαρση, αλλά ήταν όλη αυτή η ιστορία ένα μάθημα ατιμωρησίας, ένα παράδειγμα ατιμωρησίας, το οποίο οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη διαφθορά τους δημόσιους λειτουργούς και έτσι φθάσαμε στο θηριώδες χρέος και την κατ’ ουσίαν σημερινή χρεοκοπία της χώρας μας. Αυτά λοιπόν περί του 1989, στο οποίο με θράσος μας επιστρέφουν οι “τελάληδες” του συστήματος.

Ας δούμε όμως τι έγινε το 1992 με τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό. Και πάλι προδόθηκε ο Λαός και έτσι φτάσαμε σε ένα ψεύτικο εμπάργκο το οποίο δεν έλυσε το πρόβλημα και σε μία ενδιάμεση συμφωνία με την πονηρή ονομασία για τα Σκόπια FYROM, την οποία επικαλούνται σήμερα οι κυβερνώντες, με πρώτον τον υπουργό εξωτερικών Κοτζιά ισχυριζόμενοι ότι δεν παραχωρούν τον όρο “Μακεδονία”, αφού αυτός έχει ήδη παραχωρηθεί από την ενδιάμεση συμφωνία! 

Όσο για την Νέα Δημοκρατία, η οποία εμφανίζεται αντίθετη προς τις μεθοδεύσεις της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το θέμα των Σκοπίων, θα αρκούσε για να εξακριβωθεί και η ειλικρίνειά της μια απλή δήλωσή της ότι αν γίνει κυβέρνηση, πράγμα το οποίο πιστεύουν ότι θα συμβεί σε όχι μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν γίνουν λοιπόν κυβέρνηση, ας δεσμευτούν ότι θα καταγγείλουν την οποιαδήποτε συμφωνία... Δεν το κάνουν όμως και αυτό λέει πολλά. 

Προδόθηκε, λοιπόν, η θέληση του Λαού των συλλαλητηρίων του 1992 και κατά τούτο είναι επίσης ατυχές το παράδειγμα που χρησιμοποιείται.

Ένας μεγάλος "κίνδυνος"...

Υπάρχει όμως ένας μεγάλος κίνδυνος, κίνδυνος για το σύστημα και ελπίδα για τους εθνικιστές και πατριώτες αυτής της χώρας. Ποιος είναι αυτός ο “κίνδυνος”; Τον περιγράφει το άρθρο της εφημερίδας τα “ΝΕΑ”: “Καιροφυλακτεί ο ισχυρός λαϊκισμός. Αυτός που αποτελεί πια σοβαρό μέγεθος σε όλη την Ευρώπη. Που είναι ανερχόμενη δύναμη. Στη χώρα μας με μια ισχυρή ακροδεξιά καταγραφή. Με έναν ευρύτερο πόλο που ένα μόνο κομμάτι του θα είναι η Χρυσή Αυγή... Ο κίνδυνος ενός μεγάλου εθνικιστικού, θρησκόληπτου, αυταρχικού ακροδεξιού κοινωνικού ρεύματος δεν είναι μόνο για θεωρητικές συζητήσεις. Είναι υπαρκτό ζήτημα που μπορεί να διαμορφώσει καινούργια δεδομένα. Να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες...”

Πράγματι, η δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία ΚΑΡΑ research ότι ο λαός των συλλαλητηρίων ανήκει κατά βάσιν στην εθνική δεξιά λέει όχι κατά πλειοψηφίαν στην Ευρώπη των τοκογλύφων, πιστεύει στον στρατό και την Εκκλησία και δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε κόμματα και κοινοβούλιο. Και αυτό ανησυχεί πολύ το σύστημα! Αυτόν τον Λαό καλείται εντίμως να εκπροσωπήσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων και έτσι πράγματι η χώρα να οδηγηθεί σε μία κατ’ αυτούς “περιπέτεια”, η οποία δεν θα είναι “περιπέτεια”, αλλά η μοναδική διέξοδος στο αδιέξοδο στο οποίο ευρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας!

Η μοναδική ελπίδα για να ταραχθούν τα λιμνάζοντα και όζοντα ύδατα ενός τέλματος, όπως έχουν καταντήσει σήμερα την Ελλάδα μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάθαρση και εθνική αξιοπρέπεια για Μακεδονία και Αιγαίο!


Σημείωσε πως στις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής παραμένει πάγιο αίτημα η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας, γι' αυτό τον λόγο στηρίζεται δυναμικά από τον Ελληνικό λαό.
Tόνισε τα προκλητικά προνόμια που προσφέρει ο εν λόγω "νόμος" στους υπουργούς, υπονομεύοντας την ισονομία των Ελλήνων έναντι του νόμου. Επιπλέον, ζήτησε όσοι ενέχονται στην υπόθεση Novartis να παραιτηθούν από την παραγραφή των αδικημάτων τους.
Υπενθύμισε πως το τεκμήριο της αθωότητας δεν το σεβάστηκε η Βουλή στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας τις παρεμβάσεις Σαμαρά στην Δικαιοσύνη για να στηθεί η σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Υπογράμμισε την αντίθεση της Χρυσής Αυγής στους ανώνυμους μάρτυρες, καλώντας τους να καταθέσουν επωνύμως. 
Επανέλαβε ακόμη τα λόγια του Σαμαρά από το βήμα της Βουλής για την Χρυσή Αυγή "αυτούς που εγώ τους κυνήγησα" και έθεσε το ερώτημα: Ποιος μας κυνήγησε; Η Δικαιοσύνη ή ο Σαμαράς; Καμία Δικαιοσύνη δεν μας κυνήγησε, η Χρυσή Αυγή υπήρξε θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας.

Και για τα εθνικά μας θέματα ίδιοι είστε. Σύνθετη ονομασία, παραδίδετε το όνομα της Μακεδονίας μας, όπως και παραδίδετε εθνική μας κυριαρχία. Επί Σημίτη τα Ίμια έγιναν γκρίζα, επί Τσίπρα κινδυνεύουν να γίνουν τουρκικά. Ο Κοτζιάς, και να θυμάστε αυτό το όνομα, διότι για τους ιστορικούς του μέλλοντος, το όνομα αυτό πιστεύω θα καταστεί συνώνυμο με τον όρο προδοσία, υποχωρεί σε όλα τα μέτωπα

Χρήστος Παππάς: 

ΟΧΙ στους κλέφτες, ΟΧΙ και στους εθνοπροδότες




Εμείς δεν θα δείξουμε καμία ανοχή, δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε ότι αφορά τα σκάνδαλα, δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε ότι αφορά την εθνική προδοσία. Λέμε ΟΧΙ στους κλέφτες, ΟΧΙ και στους εθνοπροδότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου