ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, Αντώνη...

Τάδε έφη αρχισκευωρός: 
“Δεν υπάρχει στον κόσμο δημοκρατία 
που δέχεται να δικάζονται πολιτικοί με στημένους ανώνυμους”

Καλύτερα να μασουλάς (τα φάρμακά σου), παρά να μιλάς! Σε παραλήρημα βρίσκεται ο αρχισκευωρός Αντώνης Σαμαράς μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis και την εμπλοκή του ίδιου σε υπόθεση δωροληψίας.
Οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων καίνε τον πρώην πρωθυπουργό αναφορικά με το πώς λάμβανε παχυλά "δωράκια" εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βαλίτσες στο Μαξίμου από την Nonartis.
Προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από το σκάνδαλο βγήκε σήμερα στα "Νέα" να απειλήσει με μηνύσεις τους πάντες και είπε το εξής αμίμητο:
"Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μια βρωμερή υπόθεση, Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη που καταρρέει...
Δεν υπάρχει στον κόσμο δημοκρατία που δέχεται να δικάζονται πολιτικοί με στημένους ανώνυμους! Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως κάθε φορά που έρχεται ένα κόμμα στην κυβέρνηση θα μπορούσε να εξοντώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους με στημένες δίκες. Αυτό δεν είναι σύγχρονη δημοκρατία είναι Μαδουριστάν".
Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς αποτρελάθηκε τελείως και ξέχασε τι έκανε ο ίδιος και η συμμορία το 2013, όταν προσπάθησε με πολιτικές διώξεις και με την αρωγή ενός παραδικαστικού κυκλώματος να εξοντώσει τους μεγαλύτερους πολιτικούς του αντιπάλους, την Χρυσή Αυγή.
Τότε με ένα κατηγορητήριο μύθευμα, με ανύπαρκτα στοιχεία, κατά παράβαση κάθε κανόνα Δικαίου και του Συντάγματος έσυρε στην φυλακή την τρίτη και ανερχόμενη πολιτική δύναμη της χώρας. Στην δίκη της Χρυσής Αυγής που εξελίσσεται, όλη αυτή η τότε σκευωρία ξεμπροστιάζεται καθημερινά.
Επειδή ο σκευωρός έχει ασθενή μνήμη, θα του θυμίσουμε μόνο πώς παραδέχτηκε στον Πρετεντέρη ότι σήκωσε το τηλέφωνο από την Αμερική για να προφυλακιστεί παράνομα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και πώς έδινε εντολή μέσω τρίτου στον "παναθηναϊκάκια" Ντογιάκο να προφυλακίσει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Όποιος σκάβει 
τον λάκκο του αλλουνού, Αντώνη...

Ομολογία Σαμαρά: Πήρα τηλέφωνο για να προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Εντολή σε Ντογιάκο μέσω τρίτου για παράνομη προφυλάκιση 
τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου